• BIST 9548.09
  • Altın 2492.667
  • Dolar 32.5056
  • Euro 34.5489
  • İzmir 20 °C

Tamer Karaman'dan ADD Ziyareti

Tamer Karaman'dan ADD Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa Atatürkçü Düşünce Derneğini (ADD) ziyaret ederek başkan ve üyeler ile buluştu. Aliağa da etkin çalışmalar yürüten bir derneği ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundukla

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

ADD İLÇE BAŞKANI MÜKERREM ÇAKIN “ DERNEK OLARAK ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINI SAVUNAN HERKESİN YANINDAYIZ”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa Atatürkçü Düşünce Derneğini  (ADD) ziyaret ederek başkan ve üyeler ile buluştu. Aliağa da etkin çalışmalar yürüten bir derneği ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunduklarını dile getiren Tamer Karaman Aliağa’nın sivil toplum kuruluşlarının fikirleri ve yönlendirmeleri ile daha da sağlıklı büyüyeceğini ifade etti.

2014 yerel seçimlerinde partisinden aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Tamer Karaman yediden yetmişe bütün Aliağalılarla kucaklaşmayı hedeflediğini belirtti. Karaman “Aliağa’ya hizmet için yola çıktım. Hizmeti en iyi şekilde getirmek için halkımızın beklentilerini iyi anlamak gerekiyor.” dedi.

TAMER KARAMAN “ SİYASET TOPLUMUN BÜTÜN DİNAMİKLERİNİN KATILIMI SAĞLANABİLDİĞİ ÖLÇÜDE BAŞARILI OLUR”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman her ziyaretinde ve gerçekleştirdiği buluşmalarda değindiği konulardan en önemlisi olan birlikte yönetebilme anlayışına ADD ziyaretinde de vurgu yaparak sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekti. Tamer Karaman “ Kent yönetimleri kent dinamiklerinin katılımı ile daha şeffaf ve daha verimli hale getirilir. Kent yaşamının bir bir içerisinde olan bu örgütler ve dinamikler yönetimde mutlaka olmalılar, fikirlerini özgürce söyleyebilmeliler. Genç bir siyasetçi olarak bu dinamiklere kayıtsız kalmayacağım. Yönetimsel anlamda her zaman kapılarını çalacak, fikirlerini alacak ve çalışmalara yön vereceğim.” Diye konuştu

MÜKERREM ÇAKIN “ KENDİNİ YETİŞTİRMİŞ BİREYLER VE GENÇ YÜZLER SİYASETTE YER ALMALI. BİZ ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINI SAVUNAN HERKESİN YANINDAYIZ”

ADD Aliağa İlçe Başkanı Mükerrem Çakın da Tamer Karaman’ın ziyaretinden dolayı kendisi ve üyeleri adına çok memnun kaldığını dile getirerek “Gençleri görünce seviniyoruz, bazı duyarlı gençlerimiz sayesinde bir yerlere geleceğimize inanıyoruz. Yaptığımız etkinlikler de gençlerimizi en önde görmekten gurur duyuyoruz. “dedi. Çakın şunları söyledi “ADD de gelen kadrolar yenilendikçe eski arkadaşlarımız küsüp gitmiyor. Siyasi partilerinde böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Aday adaylarının çok olması güzel bir şey ama adaylar kesinleştiğinde tüm aday adayları dâhil, herkes o parti için çalışabilmenin yolunu bulmalı ve bunu gösterip halka inandırmalıdır. Kritik bir dönem olduğu için adaylar, akılcı yollarla seçilmelidir. Bizler ADD olarak Atatürk ilke ve devrimlerinden güç alan, çözüm üreten insanları başta görmek isteriz. Bu partiler içinde, başkanlık içinde böyledir. Siz gençleri de görmek isteriz çünkü gençler olarak teknolojiye ve yeniliklere açık olmanız bizi üst seviyelere taşıyacaktır.  Merkezi başka, ilçesi başka, ilçe örgütü başka, temsili olduğu belediye başkanı başka konuşabilen örgütle, hiçbir zaman sağlıklı bir iş yapılamaz ve başarılı olamayız. Siz gençlerin bunu kırıp dayanışmayı sağlayacağınıza ve tüm küslükleri bitireceğinize inanıyoruz. Bugün CHP altı oku esas alan bir parti olduğuna göre elbette ki bundan sonrada o tüzüğü koruduğu sürece birliktelikler mutlaka olacaktır. Biz Atatürk ilke ve devrimlerini destekleyen her siyasi partinin yanındayız”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894