• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 28 °C

Tamer Karaman'dan Dernek Ziyaretleri

Tamer Karaman'dan Dernek Ziyaretleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği, Aliağa Tokatlılar Derneği ve Yeni Şakran Balıkçılar Kooperatifini ziyaret etti.

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TAMER KARAMAN, TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLIYOR

TAMER KARAMAN’ DAN DERNEKLERE ZİYARET

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği, Aliağa Tokatlılar Derneği ve Yeni Şakran Balıkçılar Kooperatifini ziyaret etti.

2014 yerel seçimlerinde partisinden aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Tamer Karaman adaylığını açıkladığı andan itibaren yoğun bir çalışma temposuna girerek halk ile buluşmalarına devam ediyor. Yediden yetmişe bütün Aliağalılarla kucaklaşmayı hedeflediğini belirten Tamer Karaman “Aliağa’ya hizmet için yola çıktım. Hizmeti en iyi şekilde getirmek için halkımızın beklentilerini iyi anlamak gerekiyor. Bu doğrultuda her gün bir plan ve program dâhilinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz.” dedi.

TAMER KARAMAN “ SİYASET TOPLUMUN BÜTÜN DİNAMİKLERİNİN KATILIMI SAĞLANABİLDİĞİ ÖLÇÜDE BAŞARILI OLUR”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman her ziyaretinde ve gerçekleştirdiği buluşmalarda değindiği konulardan en önemlisi olan birlikte yönetebilme anlayışına tüm ziyaretlerde vurgu yaparak sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekti. Tamer Karaman “ Kent yönetimleri kent dinamiklerinin katılımı ile daha şeffaf ve daha verimli hale getirilir. Kent yaşamının bir bir içerisinde olan bu örgütler ve dinamikler yönetimde mutlaka olmalılar, fikirlerini özgürce söyleyebilmeliler. Genç bir siyasetçi olarak bu dinamiklere kayıtsız kalmayacağım. Yönetimsel anlamda her zaman kapılarını çalacak, fikirlerini alacak ve çalışmalara yön vereceğim.” Diye konuştu

“KURUMLARIMIZI, DERNEKLERİMİZİ SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Aliağa Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinde Başkan Hüseyin Alca ile dernek faaliyetleri ile ilgili konuşan ve adaylık çalışmaları hakkında bilgi veren Tamer Karaman “ Toplumumuzu oluşturan tüm inanç birlikteliklerine olan sevgi ve saygımız çerçevesinde yol alıyoruz. Ayrım yapmadan her kesime her düşünceye eşit mesafede ve temelinde insan sevgisi olan bir yaklaşımla yola çıktık. Kurumlarımızın derneklerimizin sorunları ile yakından ilgilenecek ve onları sahipsiz bırakmayacağız.” Diye konuştu.

Dernek Başkanı Hüseyin Alca da “ Biz halkımız için, insanlığa hizmet için buradayız. Size de çok teşekkür ederiz, iftarımıza geldiniz, bizi yalnız bırakmadınız. Bu işler çalışmakla ekip işiyle azimle olacak işlerdir. Aliağa sanayisiyle, iş gücüyle ön planda olan bir ilçedir. Bizler sorunları çözecek birilerini istiyoruz, genç adaylar istiyoruz. Gençlerin siyasette aktif olmalarını önemsiyoruz” diye konuştu.

“SEÇİMDEN SONRA RAHATLAMAYIN, ÇOK ÇALIŞIN”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa Tokatlılar Derneği ziyaretinde de siyaset kurumunda birlikte yönetme anlayışına vurgu yaptı. Aliağa da çözülmeyecek sorunun olmadığını belirten Karaman “ Doğru plan ve projeler ve doğru zamanlama ile çözülemeyecek sorunumuz yok. Sorunları belirlemek, bu sorunların takipçisi olmak için ekibimizi sağlıklı ve işinin ehli insanlarla oluşturacak ve çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Her kesimin mutluluğu içinde kesinlikle ayrım yapmayacağız.” Dedi.

Aliağa Tokatlılar Dernek Başkanı  Ali Ekber Çoban da ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirerek “ Siyasette genç yüzler görmek istiyoruz. Sorunları çözecek, yeni projeler üretecek insanlara ihtiyacımız var. Gençlerin her anlamda potansiyelleri yüksek. Bu potansiyeli ve enerjiyi iyi değerlendirerek hizmete çevirmeniz daha kolay. Sizlere çıktığını bu yarışta başarılar diliyoruz” dedi.

Yeni Şakran da bulunan Balıkçılar kooperatifini de ziyaret ederek Başkan Okan Yılmaz ve üyelerle konuşan ve çalışmaları hakkında bilgiler veren CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman 2014 seçimlerinden sonra Aliağa’nın mahallesi olacak olan Yeni Şakran ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. “Aliağa’nın her mahallesi, sokağı, caddesi, köyü bizim hizmet alanımızdır” diyen Karaman “Yeni Şakran’ın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Hızla göç alıyor. Cezaevi burada. Yaşanılan aksaklıklar konusunda hızlı ve doğru bir bilgi akışı sağlanmalı. Aliağa da yaşam kalitesini artırmak ne kadar önemli bir ihtiyaçsa Yeni Şakran içinde böyle olmalıdır.” Dedi. Yeni Şakran Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Okan Yılmaz ve üyeler de ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek “Aliağa’nın olduğu gibi buranında sorunları var, bizler amatör balıkçılarız. Biz burada 35 üyemiz ve 300 amatör balıkçımızla geçimimizi sağlamlaya çalışıyoruz. Burası kooperatif kahvemiz. Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Kıyıda barınak sorunumuz var, tekneleri çekecek yerimiz yok. Buraya uygun ve güzel bir iç liman yapılırsa çok iyi olur. Bizler yaptığınız çalışmalardan memnunuz.” Şeklinde konuştular.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894