• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İzmir 20 °C

Tamer Karaman'dan Dernek Ziyaretleri

Tamer Karaman'dan Dernek Ziyaretleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Aliağa da bir çok ziyaret gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları ve odalar il

TAMER KARAMAN ALİAĞA DA DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİAĞA SİVASLILAR, ORTA ANADOLULAR VE SİVAS BEYDİLİ TÜRKMEN KÜLTÜRÜ DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Aliağa da bir çok ziyaret gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları ve odalar ile bir araya gelen Tamer Karaman dernek ziyaretlerinde de hız kesmiyor. Aliağa’nın etkinlikleri ile sivil toplum yaşamına katkı koyan derneklerinden Aliağa Sivaslılar Derneğini ziyaret eden Karaman daha sonra Aliağa Orta Anadolulular Derneği ve Sivas Beydili Köyü Türkmen Kültürü Yaşatma ve Tanıtma Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanları ve üyeleri ile birlikte fikir alışverişinde bulundu. Yaklaşan seçimler öncesinde CHP aday adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Tamer Karaman, derneklerin sıkıntıları, beklentilerini de alarak Aliağa ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

HAMİT ÇELİK “ALİAĞA DA DERNEK OLARAK GÜÇLÜYÜZ.”

Tamer Karaman’ın derneklerine ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Aliağa Sivaslılar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Hamit Çelik Aliağa’nın önemli ve büyüyen bir kent olduğunu bu büyümeyle birlikte sıkıntılarının da büyüdüğüne işaret etti. Yaklaşana seçimler öncesinde Aliağa da yaşanan düzeyli yarışın kendisini mutlu ettiğini dile getiren Hamit Çelik “ Aliağa nüfusu içerisinde Sivaslıların sayısı daha fazla. Dernek olarak bir çatı altında hemşerilerimizle birlikte oluyor, acılarına mutluluklarına ortak oluyoruz. Belediye meclis üyesi olarak da Aliağa’nın sıkıntılarına ve sorunlarına yakından tanık olan birisi olarak seçimlerin Aliağa’mıza hayırlı olmasını diliyorum ve sizlere de başarılar diliyorum” diye konuştu. Tamer Karaman da genç bir siyasetçi olarak Aliağa’nın genç siyasetçiler ile yönetilmesi gerektiğini, gençlerin dinamizmi ve çağı yakalayan yaklaşımlarının hizmete dönüştürülmesinin de ancak siyaset kurumu ile mümkün olabileceğini ifade etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın genç siyasetçiye daha pozitif baktığını söyleyen Karaman “ Bu yola çıkarken tek bir idealim var. O da Aliağa’ya hizmet etmek ve halkımızın kaliteli yaşamasını sağlamak. Aliağa hepimizin ortak paydasıdır. Hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Sizlerin fikirleri, düşünceleri, beklentileri ve sorunları benim için çok önemlidir. Hep birlikte Aliağa’yı geliştirecek ve sağlıklı büyüteceğiz.” Dedi.

HÜR ERDEM ÜNAL “ ALİAĞA DA HEMŞERİLERİMİZ İLE AYNI ÇATI ALTINDA SİYASETİN İÇİNDE OLMADAN BULUŞUYORUZ. YEREL SİYASETİN GENÇLEŞTİĞİNİ GÖRÜYORUZ”

Aliağa Orta Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hür Erdem Ünal da CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman’ın derneklerine yaptığı ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek “ Tamer Karaman ilk kez gördüğümüz birisi değil. Aliağa da yaşayan birisi olarak kendisiyle defalarca karşılaştık, sohbet ettik, arkadaşlık yaptık ve yapıyoruz. Her seçim öncesi adayların ziyaretlerinin aksine aday adaylarının da ziyaret gerçekleştirmesi gayet olumlu bir davranış. Tamer Karaman da Aliağa’yı biliyor bizde. Kendisiyle fikir alışverişi yapmaktan her zaman keyif alırız. 169 üyemizin her birisi farklı siyasi düşünceye sahip ama dernek çatısı altında siyaseti bir kenara bırakarak arkadaşlıklarımızı, dostluklarımızı, kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. 2014 seçimleri Aliağa’ya ülkemize ve tüm insanlarımıza hayırlar getirsin. Siyasette genç isimleri görmek de ayrıca mutluluk verici.” Dedi. Tamer Karaman da Derneğin başkanı olan Hür Erdem Ünal’ın genç olduğunu ifade ederek “Hayatın çeşitli kademelerinde artık genç isimleri daha çok görmeye başlayacağız. Dernek ziyaretlerimiz de vatandaş buluşmalarımızda hep aynı şeyi söyledim. Gençlere güvenelim. Gençler bu ülkeyi çok daha iyi yönetebilirler. Yeter ki onlara fırsat verelim. Aliağa ile ilgili benim de hedeflerim ve projelerim var ama henüz bunları dile getirmek için erken. Aliağa da yaşayan her kes aşağı yukarı aynı sorunları dile getiriyor. Ben de mesleğim itibariyle şanslı olduğumu düşünüyorum. Aliağa’yı imar ederken İnşaat Mühendisliği gibi bir kariyerin mutlaka faydası olacaktır. Sizlerin fikirleri, düşünceleri ve önerileri ile uzmanlığımı birleştirip projelerimize yön vereceğiz” diye konuştu.

ERDAL BAKIR “ ALİAĞA DA SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GENÇLERİN SESİNE KULAK VERİLMELİ”

Sivas Beydili Köyü Türkmen Kültürü Yaşatma ve Tanıtma Derneği Başkanı Erdal Bakır da CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek “ Genç ve dinamik bir ekiple genç bir siyasetçinin Aliağa da çok iyi şeyler yapabileceğini düşünüyoruz. Sizlerin ziyaretlerinden dolayı da memnunuz. Tamer Karaman olarak Aliağa Belediyesinde kısa bir dönem olmasına rağmen Fen İşleri biriminde kendinizi ispatladığınızı düşünüyorum. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum. “dedi. Tamer Karaman da dernek ziyaretlerine, sivil toplum kuruluşlarına  çok önem verdiğini ifade ederek “Aliağa da bulunan tüm insanlarımızı kucaklamak onlarla birlikte Aliağa’nın mutlu yarınlarını inşa etmek istiyorum. Düşünceleriniz, beklentilerinizi her zaman bizimle paylaşabilirsiniz ben de bundan çok memnun olurum.” Şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894