• BIST 9452.29
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • İzmir 21 °C

Tamer Karaman'dan Petrol İş Ziyareti

Tamer Karaman'dan Petrol İş Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aliağa da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, muhtarlarla bir araya gelen, Aliağa da birçok açılış ve organizas

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN’DAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET

TAMER KARAMAN PETROL-İŞ SENDİKASI VE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINI ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aliağa da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, muhtarlarla bir araya gelen, Aliağa da birçok açılış ve organizasyona katılan Tamer Karaman Oda ve dernek ziyaretlerine de devam ediyor. Aliağa’nın ekonomi ve iş hayatında önemli yeri olan Ticaret Odası ve Esnaf Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Karaman Aliağa da aktif rol oynayan sivil toplum örgütlerinden Petrol-İş sendikasını ve Şoförler Odasını ziyaret ederek Aliağa’yı ilgili konuları konuştu, adaylığını ve neler yapmak istediğini anlattı.

TAMER KARAMAN “ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ YÖNETİMİN OLMAZSA OLMAZLARINDANDIR”

İlk olarak Petrol-İş sendikası Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan’ı makamında ziyaret eden CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Sendikanın Aliağa da etkin ve duyarlı yaklaşımlar sergilediğini ifade etti. Sendikal faaliyetlerde işçi ve emekçi sınıfının haklarının korunması konusunda ki hassasiyetlere vurgu vurgu yapan Karaman “ Aliağa potansiyelleri itibariyle ve ülkeye kazandırdığı değerlerle Türkiye’nin ekonomi ağırlığı ön planda olan en önemli yerlerinden biri. İş ve emek yoğunluklu kentimizde bu sorumluluğun bilincinde hareket eden bir sendikamız var. Sorumluluk sahasını hak arama mücadelesinin ötesine de taşıyarak kültürel hayata da katkıda bulunuyorsunuz. Panellerle, tiyatro gösterimlerinizle düşünce ve sanat dünyasına hizmet ediyorsunuz. Bu değerin farkında olarak Aliağa’yı yaşanabilir, üretkenliğin devam ettiği, iş güvenliği açısından da güvenli bir merkez olması için çalışmalıyız. Sendikal faaliyetlerinizi yakından takip ediyorum. Aliağa da ki ilk hedeflerimden birisi de bütün STK’ lar ile işbirliği içinde çalışmaktır. Çünkü STK’ lar yönetim anlamında olmazsa olmaz bir olgudur” diye konuştu.

ALİAĞA DA YAŞANAN TRAFİK SORUNLARINI YAKINDAN BİLİYORUM. ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞACAĞIM

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman daha sonra Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek Başkan Erdin Şen ve şoför esnafı ile bir araya geldi. Şoförler odası başkanı Erdinç Şen ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını dile getirdi. Seçim atmosferinde olmanın etkilerini yaşadıklarını dile getiren Şen Aliağa da trafiğin sorunsuz akması ve sorunların minimize edilmesi konusunda uğraş verdiklerini ve yerel yönetim ile işbirliğini sürdürdüklerini dile getirdi.  Şen “Tamer Karaman’a da bu yarışta başarılar diliyorum. Çalışmalarında başarılar diliyor ve kendisini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Tamer Karaman da Oda Başkanı Erdinç Şen’e Aliağa’nın park sorunu olmayan, trafiğin rahat bir şekilde aktığı, otopark sorunu çözülmüş bir duruma gelmesi için mücadele edeceğini ve bu konuda herkesin katkı koyması gerektiğini belirterek “ Başkanımız Aliağa’nın bu anlamda sorunlarını en iyi bilenlerden birisidir. Odalarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının öneminin farkındayız. Ortak akıl ve koordineli çalışmalarla Aliağa’nın trafik sorunu da dâhil olmak üzere tüm sorunlarından kurtulacağına eminim” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894