• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Tamer Karaman'dan STK Ziyaretleri

Tamer Karaman'dan STK Ziyaretleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aliağa da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, muhtarlarla bir araya gelen, Aliağa da birçok açılış ve organizas

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN’DAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET

TAMER KARAMAN ALİAĞA TİCARET ODASI VE ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aliağa da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, muhtarlarla bir araya gelen, Aliağa da birçok açılış ve organizasyona katılan Tamer Karaman Oda ve dernek ziyaretlerine başladı. Aliağa’nın ekonomi hayatında önemli yeri olan Ticaret Odası ve Esnaf Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Karaman oda başkanlarıyla bir araya gelerek Aliağa’yı konuştu, adaylığını ve neler yapmak istediğini anlattı.

TAMER KARAMAN “ ALİAĞA SAĞLIKLI ÜRETİMİN VE SAĞLIKLI YAŞAMIN MERKEZİ OLMALI”

İlk olarak Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka’yı makamında ziyaret eden CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Ticaret Odası’nın Aliağa da çok etkin olduğunu ve kurum olarak çok başarılı hizmetler yaptığını ifade etti. Oda’nın özellikle eğitim programlarının önemine vurgu yapan Karaman “Türkiye’nin ekonomi ağırlığı ön planda olan en önemli alanlarından birinde yaşıyoruz. Aliağa potansiyelleri itibariyle ve ülkeye kazandırdığı değerlerle çok değerli bir yer. Bu değerin farkında olarak Aliağa’yı yaşanabilir, üretkenliğin devam ettiği, güvenli bir merkez olması için çalışmalıyız. Oda olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Nitelikli iş gücü için gerçekleştirdiğiniz eğitim programları çok önemli bir işlev görüyor. Kurumlar arası diyalog konusundaki yaklaşımınızı da yakından biliyor ve sizi destekliyorum. Aliağa da ki ilk hedeflerimden birisi de bütün STK lar ile işbirliği içinde çalışmaktır” diye konuştu.

ADAN SAKA “ ALİAĞA DA KURUMLAR ARASI DİYALOG VERİMİ VE BAŞARIYI GETİRİR”

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka da ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek “Biz Aliağa da ki kurumlar olarak diyalog içerisinde olmak zorundayız. Sağlıklı diyaloğun tesis edildiği yerlerde başarı vardır, verim vardır ve sorunların daha kolay çözülmesi vardır. Yıllardır bu çizgimizi korumaya çalışıyoruz. Yerel yönetimlerde Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerinin alınması, süreçlere dahil edilmesi ve bunun özellikle Aliağa da uygulanması çok önemlidir. Aday adaylığınızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi

HÜSEYİN EKREN “ ALİAĞA DA YAŞAYAN HALKIMIZIN, ESNAFIMIZIN, RAHATLIĞINI VE HUZURUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman daha sonra Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek Başkan Hüseyin Erken ile makamında bir araya geldi. Aynı zamanda CHP Belediye Meclis Üyesi de olan Hüseyin Erken ziyaretten çok memnun kaldığını dile getirerek “ Aliağa da seçim yarışı başladı. Aday adayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. CHP de aday adaylığı sayısında artış var. Partimiz açısından bunu bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. Bu yarışta çalışmaları, vizyonu, hedefleri ve projeleri daha ön plana çıkan, halkımızın da benimsediği bir adayımız bu adaylar arasından belirlenecek. Temennim demokratik hakların en güzel şekilde yaşandığı bir sürecin yaşanmasıdır. Sonuçta hepimiz Aliağa da yaşıyoruz ve Aliağa’nın iyiliğini ve içerisinde yaşayan halkımızın, esnafımızın, işçimizin rahatını ve huzurunu düşünüyoruz. Tamer Karaman’a da bu yarışta başarılar diliyorum. Çalışmalarında başarılar diliyor ve kendisini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Tamer Karaman da Oda Başkanı Hüseyin Erken’ e Aliağa ya yıllardır yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek “ Başkanımız Aliağa’nın sorunlarını en iyi bilenlerden birisidir. Tecrübelerinden istifade etmeliyiz. Odalarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının öneminin farkındayız. Ortak akıl ve ortak çalışmalarla Aliağa’nın tüm sorunlarından kurtulacağına eminim. Sistemimiz ve uygulamalarımızda bu yönde olmak zorunda” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894