• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C

Tolga Sezer Kimdir ?

Tolga Sezer Kimdir ?
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA EKONOMİ GAZETESİ /Aliağa siyasetinin duayenlerinden Unutulmaz ismi Davut SEZER’in ilk evladı olarak 1974 yılında Aliağa da dünyaya gelmiştir. İlk öğrenimini Aliağa Atatürk İlköğretim okulunda, Ortaokul öğrenimini İzmir Öze

2014 BAHARINDA YAPILACAK OLAN YEREL SEÇİMLERE CHP 'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI KOYAN ALİAĞA'NIN SAMİMİ GÜLEN YÜZÜ TOLGA SEZER'İN HAYAT ÖYKÜSÜ

TOLGA SEZER KİMDİR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA EKONOMİ GAZETESİ /Aliağa siyasetinin duayenlerinden Unutulmaz ismi Davut SEZER’in ilk evladı olarak 1974 yılında Aliağa da dünyaya gelmiştir.  İlk öğrenimini Aliağa Atatürk İlköğretim okulunda,  Ortaokul öğrenimini İzmir Özel Türk Kolejinde, Lise öğrenimini İzmir Özel Fatih Lisesi’nde tamamlamıştır. Yüksek Öğrenimine ABD’de bulunan Georgia Southern Universitesinde devam etmiştir.

Askerlik hizmetini Bursa’da tamamladıktan sonra Aile mesleği olan Akaryakıt Ticaretine Babası CHP Meclis Üyesi Merhum Davut SEZER’in kurmuş olduğu Şirkette devam etmiştir. Kendi adına da TOLGA SEZER AKARYAKIT firmasını kuran Sezer defalarca Gelir Vergisi Rekortmenleri Sıralamasında ilk sıralarda yerini almıştır. Halen Aray Medya Yayıncılık Ltd.Şti. nde Koordinatör olarak çalışmaktadır.

tolga.jpg

Sezer,  2002 yılında hayatını birleştirmiş olduğu Tekstil Mühendisi  Ayşe SEZER ile evli olup, 9 yaşında erkek çocuk sahibidir. Anadili gibi ingilizce bilen Sezer, sosyal yaşamında aynı hareketliliği yaşamış, ABD’de kurulu bulunan Gamma Beta Phi Society’nin Üniversitelerde başarı sıralamasında %5 te olan öğrencilere yaşamları boyunca sadece bir kere teklif edilen üyelğini kabul etmiş ve halen üyesi bulunmaktadır. ADD(Atatürkçü Düşünce Derneği)  Aliağa üyesi, Aliağa LEO kulübü başkanlığı, Aliağa Rotary Kulübü Başkanlığı, AGİAD(Aliağa Genç İşadamları Derneği) Başkan yardımcılığı, ALTO (Aliağa Ticaret Odası) 3 dönem meclis üyeliği, EGİAD (Ege Genç İş Adamları Derneği)üyeliği, Aliağa Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelikleri ile devam ettirmiştir.

sihirli-reklam-r.jpg

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894