• BIST 9554.37
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İzmir 23 °C

Tolga Sezer'den Hayırlı Olsun Ziyareti

Tolga Sezer'den Hayırlı Olsun Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa CHP Belediye başkan Aday adayı Tolga Sezer Yeni seçilen CHP kadın kollarına hayırlı olsun ziyareti için Kadın Kolları başkanı Naime BALTACI yı makamında ziyaret etti.

Aliağa CHP Belediye başkan Aday adayı Tolga Sezer Tolga Sezer’den Aliağa CHP Kadın Kolllarına Hayırlı Olsun Ziyareti

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa CHP Belediye başkan Aday adayı Tolga Sezer Yeni seçilen CHP kadın kollarına hayırlı olsun ziyareti için Kadın Kolları başkanı Naime BALTACI yı makamında ziyaret etti. Öncelikle Kadın Kollarına görev süreleri boyunca başarılar dileyen Tolga Sezer Yaklaşan Yerel Seçimleri hatırlatarak seçimin Tolga Sezer’in Ahmet in mehmet in seçimi olmadığını. Önemli olanın CHP nin Aliağa da iktidarına devam etmesi olduğunu bunun içinde güçlü ve etkili bir örgütün desteğinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Kadın Kolları ve Gençlik kollarının örgüt içerisinde en önemli birimler olduğunu söyleyen Tolga SEZER, Aday adaylığı sürecinden sonra Partinin adayı her kim olursa olsun aynı şevk ve istekle destekleyeceğini. Bu anlamda kadın kolları ve gençlik kollarınında her zaman yanında olduğunu ve desteğe devam edeceğini kendilerine belirtti.

tolga-sezer-kadin-kolari--aliaga-b.jpg

Naime Baltacı Tolga SEZER in kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ilk aday adayı olduğunu ve ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını, Kadın kolları olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ve tüm adaylara başarılar dileklerini iletti. Yeni kadın kolları birimi olarak çok iyi kaynaştıklarını ve uyumlu çalıştıklarını belirten Baltacı çalışmalarımız her gün daha da artarak devam edecek dedi.

tolga-sezer-kadin-dik-alg_4859.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894