• BIST 9790.72
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Travel Turkey’de Boyalık Beach’e büyük ilgi

Travel Turkey’de Boyalık Beach’e büyük ilgi
Alanında uzman otoritelerce Türkiye’nin en iyi resort otelleri arasında gösterilen Boyalık Beach Hotel Çeşme, bu yıl 10.’su düzenlenen İzmir Travel Turkey Fuarı’nda katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Misafirlerine dört mevsim boyunca 5 yıldızlı hizmet veren Boyalık Beach Hotel çalışanları, fuar boyunca tatilcilerin yanı sıra toplantı ve kongre düzenleyecek firma temsilcilerine sağladığı özel avantajları anlatma fırsatı buldu.

Yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen turizm fuarlarına katılma geleneğini sürdürdüklerini ifade eden Boyalık Beach Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, İzmir’in markalarından biri haline gelen Travel Turkey Fuarı’nın oldukça verimli geçtiğini söyledi.

GÜLER YÜZLÜ HİZMET ANLAYIŞI

Konumları gereği hem iş hem de tatil fırsatını bir arada sunma ayrıcalıkları bulunduğuna dikkat çeken Belge,tamamı işinde uzman personelleriyle güler yüzlü hizmet anlayışını misafirlerine sunduklarını ifade etti.

TATİLCİLERİN BİR NUMARALI TERCİHİ

2016 yılını tüm olumsuzluklara rağmen tatilcilerin bir numaralı tercihi olarak geçirdiklerine dikkat çeken Belge, “Bu fuar bizim için misafirlerimizle buluşmamız için çok iyi bir olanak sağladı. Sektörümüzün önde gelen isimlerini ağırlama fırsatı bulduk. Öte yandan potansiyel misafirlerimizle görüşme imkanımız oldu. Personelimiz, usta şeflerimizin mutfaklarında hazırladığı birbirinden güzel lezzetleri ikram etti.Canlı müzik ve dansçılarımızla birlikte dolu dolu bir fuar geçirdik. Otelimizde olduğu gibi standımıza gelen misafirleri de memnun ayrılmalarını sağladık” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894