• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İzmir 21 °C

Tuğba Oktay Bor: "Siyasete yeni bir nefes olmak için geldik"

Tuğba Oktay Bor: "Siyasete yeni bir nefes olmak için geldik"
İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde partililer bir araya geldi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde partililer bir araya geldi.

Aliağa’da  bir  restoran'da gerçekleştirilen dayanışma yemeğine İzmir İYİ parti İl başkan adayları Şakir Genç, Oğuzhan Yar, Mustafa Emre Eryıldıran, İl yönetim kurulu üyeleri  ve Milletvekilliği aday adaylığını açıklayanlardan Yavuz Adar, Osman Tamer Şahin, Dinçer Işıktaş, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Partili Aliağa
Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı 'nın  yanı sıra CHP İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz, CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, DEVA Partisi İlçe Başkanı Emre Kaya, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü, Aliağa Engelliler Derneği Başkanı Musa Pala İYİ Parti ilçe yöneticileriyle, partililer katıldı.

İYİ parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor  yaptığı konuşmada   üçüncü olağan kongre sonrasına  İYİ Parti İlçe Başkanlığı bayrağını devraldığını, Siyasete yeni bir ses, yeni bir nefes olmak için geldiklerini söyledi .Başkan Tuğba Oktay Bor, “Bizler büyüyerek, bir olarak ve güçlenerek bu yola çıktık, bu yolda da bu şekilde devam etmek istiyoruz. Çok güzel bir enerjiye sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Siyasete yeni bir ses, yeni bir nefes olmak için geldik. Ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturmak için geldik. Önümüzdeki iki seçimde de ülkemizi bu karanlıktan çıkaracağız. Bunun için hep birlikte değil elimizi, tüm vücudumuzu taşın altına koyarak çalışacağız.” ifadeleri kullandı

İYİ parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor’un ardından  gecede kısa konuşma yapan İzmir İYİ parti İl başkan adayları Şakir Genç, Oğuzhan Yar, Mustafa Emre Eryıldıran Birilik Ve beraberlik vurgusu yaparak  İktidara geleceklerini belirtiler.
Daha sonra Tuğba Oktay Bor ve ilçe yönetim kurulu  tarafından oynan Zeybek  gösterileri katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Gece geç saatlere kadar devam eden gecede partililer gönüllerince eğlendiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894