• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Turgut Oğuz, Aliağayı Yarınlara Taşıyacağım

Turgut Oğuz, Aliağayı Yarınlara Taşıyacağım
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 2 Eylül’de, 2014 yerel seçimleri için partisi CHP’den Aliağa Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusu yaparak Aliağa’da siyasi gündemin ilk sıralarına oturan Aliağa Belediye başkanı Ömer Turgut Oğuz, adaylığıyla ilgili çarpıcı aç

HİZMETE DEVAM KARARI ALAN ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER TURGUT OĞUZ,” ALİAĞAYI YARINLARA TAŞIYACAĞIM “

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 2 Eylül’de, 2014 yerel seçimleri için partisi CHP’den Aliağa Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusu yaparak Aliağa’da siyasi gündemin ilk sıralarına oturan Aliağa Belediye başkanı Ömer Turgut Oğuz, adaylığıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YENİDEN ÇİZMELERİNİ GİYEREK SİYASETİ ISITTI

edinilen bilgiye göre, Yeniden çizmelerini giyerek başkanlığa devam kararı alan Aliağa’nın deneyimli Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Aliağa, çok ciddi çalışma gerektiren bir yer. Aliağa’yı yarınlara taşıyacak vizyonumuz, inancımız ve halkımızın bize güveni var. Bunun için yeni dönem için de hizmete devam kararı aldım” dedi.

SORUNLARI BİLİYORUM, ÇÖZECEĞİME İNANDIĞIM İÇİN YOLA ÇIKTIM

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, görev yaptığı 4,5 yıllık başkanlık döneminde kentin kronik sorunlarını çözerek tüm altyapısını yenilediklerini ifade ederek, “Çok hızlı gelişen Aliağa’nın sorunlarını, ihtiyaçlarını biliyorum. 4,5 yıldır kente önemli projelerle, altyapı yatırımlarıyla kalıcı hizmetler ürettik. Şimdi Aliağa’yı Çağdaş bir kent normlarına kavuşturacak hizmetleri gerçekleştireceğiz. Aliağa’nın gelişme potansiyelini, yeni ihtiyaçlarını ve çağdaş bir kentin beklediği yatırım ve hizmetleri biliyorum. Çözebileceğime inandığım için yola çıktım” dedi.

HALKIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, 4,5 yılda Aliağa’da örnek projelerin, halkçı belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Hayatım boyunca kimseye kapımı kapatmadım. Başkanlığımda da böyle. Sağ olsunlar halkımızın yoğun desteği ve güveni var. Bu güvene layık olmak için halkımızla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte Çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Ömer Turgut Oğuz şöyle konuştu: “Tekrar yola çıkmaya karar verdik. Aliağa’da çok daha faydalı işler yapabileceğimize inandığımız için çıktık. Ciddi bir şekilde yola çıktık. İnşallah Allah bizi utandırmayacak, muvaffak olacağımıza inanıyorum. Çok iş yapabileceğimizi düşünüyorum. Aliağa’nın eskisini biliyorum. Aliağa çok hızlı büyüyen bir yer. Yenisini de beş senede öğrendim. Aliağa çok ciddi bir çalışma gerektiren bir yer. Aliağa’nın sorunlarını çözebileceğime inandığım için buradayım. İşin içinde olmadan Aliağa’nın sorunları öğrenilemiyor. Aliağa’nın sorunlarını öğrendik, çözebileceğimize inandık ve onun için yola çıktık.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894