• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Türk Telekom’un yeni reklam filminde ünlüler geçidi

Türk Telekom’un yeni reklam filminde ünlüler geçidi
SELAMİ ŞAHİN, BENGÜ VE ZUHAL TOPAL YÜKSEK ÇEKİM GÜCÜ İÇİN “TÜRK TELEKOM” DEDİ

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, mobil hizmetine özel geçtiğimiz ay başlattığı kampanyasına, yeni reklam filmleri ile devam ediyor.

Türk Telekom’un yeni reklam serisinde bu defa, Selami Şahin, Bengü ve Zuhal Topal, Türk Telekom’un ‘Yüksek Çekim Gücü’nü anlatıyor.  

Türk Telekom, devam eden kampanyası kapsamında herkesi,  ilk 3 ay cayma bedeli olmadan ‘Yüksek Çekim Gücü’nü deneyimlemeye davet ediyor. Ayrıca, Türk Telekom’un yeni mobil müşterisi olacaklara özel sunduğu avantajlı ‘Gel Dene’ tarifesinin yanı sıra evde internet veya ev telefonu müşterilerine yönelik ‘Bizdensin’ kampanyası da devam ediyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom’un mobil hizmetine yönelik geçtiğimiz ay hayata geçirdiği kampanyası devam ediyor.

Herkesi ‘Türk Telekom’un sunduğu ‘Yüksek Çekim Gücü’ne davet eden kampanyanın ikinci reklam serisinde de ünlü isimler rol alıyor. 

Selami Şahin, Bengü ve Zuhal Topal’ın rol aldığı filmlerde; Türk Telekom’un sunduğu yüksek ses kalitesi, cepten hızlı internet, iç - dış mekânlarda kapsama ve yüksek çekim gücü vurgulanıyor.

Ünlü isimler, neden Türk Telekom’u tercih ettiklerini günlük yaşamlarından eğlenceli kesitlerle seyircilere anlatıyor. Türk Telekom, yeni reklam serisinde bir ilki de hayata geçiriyor.  

Selami Şahin’in yeni şarkısı ‘Kolay Değil’ in bir bölümü ilk defa bu reklam filminde seyircilerle buluşuyor. Şarkının devamı ise ilk kez ve sadece Türk Telekom Müzik’te yer alacak. 

Türk Telekom’un yüksek çekim gücünü öne çıkaran yeni reklam filmleri ile ilgili açıklamada bulunan Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun; “Türk Telekom’un sunduğu üstün mobil deneyimini anlatmak üzere başlattığımız kampanyayı, aynı anda yayına giren üç reklam filmimizle devam ettiriyoruz. Filmlerimizde, yaptığımız araştırma sonuçlarından hareketle farklı müşteri segmentlerinin en beğendiği sanatçıları tercih ettik. Değerli sanatçılarımızın Türk Telekom’u tercih etme nedenlerini içten bir dille anlatmayı hedefledik.” dedi.

Dursun; “Devam eden kampanyamız kapsamında, tüm kullanıcıları hız, güçlü altyapı, kapsama yüksek ses kalitesi ve çekim gücü açısından Türkiye’nin en iyi LTE hizmetini ilk üç ay cayma bedeli olmadan deneyimlemeye davet ediyoruz. Türk Telekom’un mobil abonesi olacaklar, güçlü mobil altyapımız sayesinde iletişimden eğlenceye, zaman ve mekândan bağımsız olarak yüksek performanslı, güvenilir ve kesintisiz mobil iletişimin tadını çıkaracaklar.” dedi. 

Kampanya kapsamında, Türk Telekom’un mobil müşterisi olacaklara özel olarak sunduğu “Gel Dene” tarifesinin yanı sıra evde internet veya ev telefonu aboneliği olan müşterilerine, “Gel Dene” tarifelerinde ek indirim kazandıracak olan “Bizdensin Kampanyası” da devam ediyor.

Reklam Künyesi
Reklamveren: Türk Telekom
Reklamveren Reklam Ekibi: Gelincik Onan, İrem Kaya, Gözde Sabuncu, Demet Tarhan, Derya Çakır
Reklam Ajansı: TBWA\ISTANBUL 
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu 
Yaratıcı Ekip: Eser Yazıcı, Gamze İçhedef, Ahmet Ülkü, Cem Yolal
Marka Ekibi: Ömer Üstündağ, İrem Altuğ, İrem Kara 
CSO: Toygun Yılmazer
Genel Müdür Yardımcısı, Stratejik Planlama: Tuğyan Çelik 
Stratejik Planlama Ekibi: Can Çalışkan, Kerim Yeğin 
Prodüksiyon Ekibi: Ceyda Kayaçetin Schulte, Erman Karahisarlı, Eren Bakırcı 
Film Prodüksiyon: Kala Film  
Yönetmen: Hakan Yonat
Fotoğraf Prodüksiyon: PPR İstanbul 
Fotoğrafçı: Serdar Tanyeli 
Müzik: Cenk Çelebioğlu

TÜRK TELEKOM GRUBU HAKKINDA:
175 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin ilk entegre telekomünikasyon şirketidir. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında Türk Telekomünikasyon A.Ş., Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. tüzel kişiliklerini mevcut şekliyle muhafaza ederek ve tabi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak, “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçmiştir. Türk Telekom, Ocak 2016 itibarıyla mobil, sabit ses ve genişbant ile TV ürün ve hizmetlerini ‘Türk Telekom’ tek marka çatısı altında bir araya getirmiştir.
Türk Telekom Grubu Şirketleri, “Türkiye’nin Çoklu Oyuncusu” olarak mobil, sabit ses ve genişbant ile TV hizmetlerini sunmaktadır. Türk Telekom Grubu Şirketleri bireysel ve kurumsal hizmetler alanında geniş hizmet ağına ve zengin ürün çeşitliliğine sahiptir. 30 Eylül 2016 itibarıyla 12,9 milyon sabit erişim hattı, 8,4 milyon genişbant ve 18,4 milyon mobil aboneye hizmet vermektedir. Türk Telekom Grubu Şirketleri Türkiye’yi yeni teknolojilerle buluşturma ve bilgi toplumuna dönüşüm sürecini hızlandırma vizyonuyla, 81 ilde 32.769 çalışanıyla hizmet vermektedir.
Türk Telekomünikasyon A.Ş., PSTN ve toptan genişbant hizmetlerini sunmakta olup, mobil operatör Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., perakende internet hizmeti , IPTV, Uydu TV, Web TV, Mobile TV, Smart TV Hizmetleri sağlayıcısı TTNET A.Ş., Televizyon yayıncılığı ile isteğe bağlı yayıncılık (VOD) hizmetleri sağlayıcısı  Net Ekran Şirketleri, yakınsama teknolojileri şirketi Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri A.Ş., BT çözüm sağlayıcısı Innova Bilişim Çözümleri A.Ş., çevrimiçi eğitim yazılımları şirketi Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., çağrı merkezi şirketi AssisTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş., toptan veri ve kapasite servis sağlayıcısı Türk Telekom International ve iştiraklerinin yüzde 100'üne sahiptir. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894