• BIST 9693.46
  • Altın 2508.814
  • Dolar 32.583
  • Euro 34.7706
  • İzmir 21 °C

Ulaş, Gemisöküm İçme Suyu Bekliyor

Ulaş, Gemisöküm İçme Suyu Bekliyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı Kazım ULAŞ hemşeri dernekleri ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ağrılılar derneği ve Sivaslılar Derneğine dün ziyaretlerde bulunan Kazım ULAŞ, “Yaptığımız ziyaretlerden dolayı memnun

Kazım ULAŞ, Gemi Sökümü içme suyu bekliyor

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı Kazım ULAŞ hemşeri dernekleri ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ağrılılar derneği ve Sivaslılar Derneğine dün ziyaretlerde bulunan Kazım ULAŞ, “Yaptığımız ziyaretlerden dolayı memnuniyet duyan Ağrılılar derneğimize ve Sivaslılar derneğimize misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Hemşeri derneklerimiz, STK’larımız sosyal ve kültürel hayatımızın önemli aktörlerindendir, bu yüzdendir ki özellikle karar verici olarak bilinen siyasi merciler STK’lardan tamamen bağımsız bir şekilde hareket etmemelidir diye konuşan Kazım ULAŞ Sivaslılar Derneğine yaptığı ziyaret için şöyle konuştu: “Yaptığımız ziyarette başta sayın dernek başkanımız Hamit Çelik olmak üzere tüm Sivaslı kardeşlerimiz Aliağa’mızın aslında alışıldık sorunu haline gelen trafik ve otopark sorunlarından yakındılar. Trafik ve otopark sıkıntısının Aliağa’nın güncel yaşamını oldukça fazla etkilediğinden söz ettiler. İstiklal caddesinde araç kullanmanın bir işkence haline geldiğini, araç park yeri bulmanınsa ayrı bir işkence olduğunu söylediler.”

Kazım ULAŞ,  Dünyadaki iki Gemi Sökümden biri olan Aliağa Gemi Sökümü içme suyu bekliyor

Aynı zamanda Aliağa Gemi Söküm Yan Sanayiciler Derneği Başkanı da olan Sayın Hamit ÇELİK’in Gemi Sökümü için bir takım şikâyetleri dile getirdiğini söyleyen Kazım ULAŞ, “Sayın ÇELİK Gemi Sökümü’nün özellikle içme suyu sıkıntısı çektiğini dile getirdi. Gemi Sökümü’nde içme suyu sıkıntısının yaşandığını, su hattının var olduğunu fakat suyun verilmediğini dile getirdi. Bu konuda Aliağa Belediyesi’nin ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin topu birbirlerine attıklarını bu yüzden de bir çözüm üretilemediğini söyledi. Bu nedenle Gemi Sökümü’nde içme suyu ihtiyacının mecburi olarak su tankerleriyle karşılandığını belirtti. Bu sorunun çözülmesini ve dünyada sadece iki Gemi Sökümü’nden biri olan Aliağa Gemi Sökümü’nün bir an önce içme suyuna kavuşmasını beklediklerini dile getirdi.” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894