• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

Ulaş,Turgut Oğuz Sorunları Görmüyor

Ulaş,Turgut Oğuz Sorunları Görmüyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye başkan aday adayı Kazım ULAŞ Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Aliağa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Yaptığı saha çalışmaları hakkında konuşan Kazım ULAŞ,

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KAZIM ULAŞ:"SAHAYA İNMEDEN SORUNLARIN GÖREMEZSİNİZ"

ULAŞ, TURGUT OĞUZ YÖNETİMİ ALİAĞA’NIN SORUNLARINI GÖRMEZDEN GELİYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye başkan aday adayı Kazım ULAŞ Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Aliağa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Yaptığı saha çalışmaları hakkında konuşan Kazım ULAŞ, Aliağa’nın her noktasına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyareti hakkında konuşan Kazım ULAŞ,” Ziyaretimiz esnasında Sayın başkan Erdinç ŞEN Aliağa şoförler ve otomobilciler odası olarak bir takım konuları gündeme getirdi. Özellikle taksi şoförlerimizin Petkim’e giriş ve çıkışlarda zorluk yaşadıklarını, Petkim’e her giriş esnasında izin almak zorunda bırakıldıklarından bahsetti. Bu soruna şimdiye kadar her hangi bir çözüm üretilemediği için sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Aynı zamanda sayın başkan Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın artık yeni bir binaya ihtiyaç duyduğunu bizlere ilettiler. Her iki konuyu da gündemimize alacağımızı, sorunların çözümü konusunda takipçi olacağımızı kendilerine ilettik. Kısacası hem bizim açımızdan hem de Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası için verimli bir ziyaret oldu.” diye konuştu. Aynı gün içerisinde Aliağa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini de ziyaret eden Kazım ULAŞ,  Sayın Başkan Adal ALTAY ile uzun süreli bir sohbet gerçekleştirdiklerini, esnafımızın herhangi bir sorunu karşısında daima yardıma hazır olduklarını belirtti.

"SAHAYA İNMEDEN SORUNLARI GÖREMEZSİNİZ"

Sorunların çözümü noktasında siyasetçinin sahaya inmesi gerektiğini ve aynı zamanda iyi de bir gözlemci olması gerektiğini belirten Kazım ULAŞ şöyle konuştu: “Sahaya inmeden ne sorunları görebilirsiniz ne de o sorunları çözebilirsiniz. İlçe başkanlığı yaptığım dönemde de fırsat buldukça ilçe içerisinde gözlemlerde bulunuyorduk. Örneğin ilçe başkanlığım dönemimde bir takım gözlemlerimiz sonucu Aliağa içerisinde mobese kameralarının bulunması gerektiğini belirttik. Bunun Aliağa güvenliği için önem arz ettiğini söyledik. Bu ve buna benzer birçok konuyu gündeme getirmeye çalıştık. Fakat maalesef yerel yönetim sizin elinizde olmayınca bu tür konularda mevcut yerel yönetim tarafından bir şekilde göz ardı ediliyor."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894