• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 13 °C

Unutulmaz Formula Gecesi

Unutulmaz Formula Gecesi
Büyük merakla beklenen, İstanbul’da yıllarca hafızalardan silinmeyecek Petrol Ofisi Formula 1 Resmi Partisi, 25 Ağustos Cuma gecesi Reina’da görkemli bir şekilde gerçekleşti. Dünyaca ünlü Hip Hop Kraliçesi Missy Elliott, Victoria’s Secre

PETROL OFİSİ, FORMULA 1 İÇİN DÜZENLEDİĞİ RESMİ PARTİ İLE UNUTULMAZ BİR FORMULA GECESİNE İMZA ATTI

Büyük merakla beklenen, İstanbul’da yıllarca hafızalardan silinmeyecek Petrol Ofisi Formula 1 Resmi Partisi, 25 Ağustos Cuma gecesi Reina’da görkemli bir şekilde gerçekleşti. Dünyaca ünlü Hip Hop Kraliçesi Missy Elliott, Victoria’s Secret’in mankeni Estella Warren, ve ünlü film yıldızı Carmen Electra’nın bulunduğu partiye, iş, sanat ve spor camiasından 3000’den fazla yerli ve yabancı konuk katıldı. 3 ay boyunca 700 kişinin çalıştığı büyüleyici partiyi 100 kadar yabancı basın mensubu takip etti. Aralarında F1 Patronu Bernie Ecclestone, Renault F1 Takımı Yöneticisi Flavio Biatore, Ferrari F1 Takımı Yöneticisi Jean Todt, Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso, Petrol Ofisi FMS Takımının da olduğu F1 pilotları, takımlar ve yöneticilerinden oluşan 250’yi aşkın kişiden oluşan Formula ekipleri, Formula 1 yarışları öncesinde bu olağanüstü gecede moral depoladı. Dünyada hiçbir Formula 1 resmi partisinde bu kadar büyük bir Formula takımları katılımının gerçekleşmemiş olmasıyla gecede bir rekor da kırılmış oldu.

HİP HOP KRALİÇESİ MİSSY ELLİOTT’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS!

Yılın en büyük partisi Petrol Ofisi Formula 1 Resmi Partisi (Grand Prix Grand Party), yıllarca hafızlardan silinmeyecek bir şova imza attı. Formula 1 coşkusunu daha da yükseltmek ve Formula 1’i kutlamak için hazırladığı partide sahne alan, 5 Grammy ödüllü hip hop dünyasının kraliçesi Missy Elliott muhteşem performansıyla davetlileri büyüledi. Reina’ya tekneyle gelen Missy Ellliot, söylediği şarkılarla gecenin temposunu daha da hızlandırdı. Hip Hop’un coşkulu ritimleriyle %100 dans, müzik ve eğlencenin keyfini yaşatan ünlü şarkıcı sahnede 6 kişilik bir dans ekibiyle şarkılarını söyledi.

Geceye damgasını basan diğer isimler ise dünyaca ünlü manken Estella Warren ile çarpıcı güzelliğiyle dikkat çeken Hollywood yıldızı Carmen Electra idi. Victoria’s Secret’ın mankenliğini yapan Estella Warren, güzelliğiyle adete misafirlerin başını döndürdü. ‘Sahil Güvenlik’ dizisiyle ün kazanan Carmen Electra, seksi görüntüsü ve sevimli tavırlarıyla gecenin dikkat çeken isimleri arasındaydı. Ülkemizin önemli oryantal sanatçılarından Tanyeli, Petrol Ofisi Formula 1 Resmi Partisi için 12 balerin ve 4 perküsyon sanatçısından oluşan profesyonel bir ekiple özel bir gösteri sundu. Özellikle yabancı misafirlerin ilgisini çeken şov, davetliler tarafından beğeniyle izlendi.  Açılış konuşmalarını Türkiye’nin en önemli modacılarından ünlü tasarımcı Arzu Kaprol ve Petrol Ofisi Kurumsal İletişim Müdürü Lebin Ebru Çokişler’in yaptığı dev partide, Arzu Kaprol’un tasarladığı kıyafetlerle, PO Formula 1 Resmi Partisi’nde özel bir şovla geceye renk katan Grid kızları (PO tarafından özel elemelerle seçilen ve yarışlarda bitiş ve başlangıç noktalarında duracak olan bayanlar), partideki gösterileriyle eğlencenin rotasını yönlendirdi. Formula 1 Partisi’nde, güvenlik görevlileri haricinde tüm parti ekibinin kıyafetleri Arzu Kaprol imzalıydı. Dünyaca ünlü Conrytmo Ritm Grubu PO tulumları ve PO varilleriyle hazırladıkları özel şovlarıyla davetlilerin beğenisini kazanırken canlı performansıyla DJ Birol Giray seçkin misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894