• BIST 9530.47
  • Altın 2480.006
  • Dolar 32.427
  • Euro 34.7227
  • İzmir 18 °C

Vodafone’dan Türkiye’de Bir İlk:

Vodafone’dan Türkiye’de Bir İlk:
VODAFONE FATURASIZLAR KONUŞTUKÇA İNTERNET KAZANACAK

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, Vodafone Faturasızlar için geliştirdiği ve Türkiye’de bir ilk olan “Konuştuğunca İnternet Tarifeleri” ile abonelerine konuştukları kadar internet kazandırıyor. Vodafone’un yeni kampanyasıyla hafta içi konuştukları dakika kadar interneti hafta sonu tarifelerine ek olarak kazanan Vodafone Faturasızlar, aynı bütçe içinde saatlerce internet kullanma avantajına sahip oluyor.

10 Nisan 2017 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, faturasız aboneleri için kazandıran teklifler sunmaya devam ediyor. Türkiye’de ilk kez Vodafone tarafından sunulan “Konuştuğunca İnternet Tarifeleri” ile hafta içi konuştukları dakika kadar interneti hafta sonu tarifelerine ek olarak kazanan Vodafone Faturasızlar, bu sayede bütçelerini aşmadan saatlerce internet kullanabilecek.

Engin Aksoy: “Abonelerimize ilk’leri yaşatmaya devam ediyoruz”
Faturasız aboneleri için bir gün değil her gün kazandıran teklifler geliştirdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:
“Vodafone olarak, faturasız hat sahibi abonelerimizin daha fazla konuşabilmeleri, mesajlaşmaları ve internete girebilmeleri için yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Türkiye’de bir ilk olan ve sadece Vodafone Faturasızlara özel sunulan ‘Konuştuğunca İnternet Tarifeleri’ ile abonelerimiz hafta içi konuştukları dakika kadar interneti hafta sonu tarifelerine ek olarak kazanacaklar. Böylece, konuştukları her dakikayı internet olarak geri alacaklar ve aynı bütçe içinde saatlerce internet kullanabilecekler. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken onlara hayatı kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceğiz.”

Üç ayrı tarife sunuluyor
Vodafone Faturasızlara yönelik “Konuştuğunca İnternet Tarifeleri” 19 TL’den başlayan fiyatlarla üç ayrı tarife halinde sunuluyor. Buna göre, “Konuştuğunca İnternet S Tarifesi” 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet, “Konuştuğunca İnternet M Tarifesi” 750 dakika, 1000 SMS ve 2 GB internet, “Konuştuğunca İnternet L Tarifesi” ise 750 dakika, 1000 SMS ve 3 GB internet içeriyor. Tarifelerdeki normal GB’ların üstüne, “Konuştuğunca İnternet Kazanma” özelliği tarifelerin içeriklerine ek olarak geliyor.

Bu yeni tarifelerden faydalanmak isteyen kullanıcıların Vodafone mağazalarını ziyaret ederek numaralarını taşımaları ya da 0850 542 0 542 no’lu telefonu aramaları yeterli oluyor.

Aliağa  / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894