• BIST 9645.02
  • Altın 2417.719
  • Dolar 32.5718
  • Euro 34.8009
  • İzmir 21 °C

Yaz Assortie İle Renklenecek

Yaz Assortie İle Renklenecek
Takı ve aksesuar dünyasının en yeni ve trendi markası Assortie, modayı yakından takip eden herkes için vitrinlerini, bu yazın takı ve aksesuar modasını yansıtan koleksiyonlarla süsledi. Masum ve feminen çizgilere sahip Assortie yaz koleksiyonu ile ruh hal

BU YAZ ASSORTİE KOLEKSİYONLARI İLE RENKLENECEK

Takı ve aksesuar dünyasının en yeni ve trendi markası Assortie, modayı yakından takip eden herkes için vitrinlerini, bu yazın takı ve aksesuar modasını yansıtan koleksiyonlarla süsledi. Masum ve feminen çizgilere sahip Assortie yaz koleksiyonu ile ruh halimiz takı ve aksesuarlarımıza yansıyacak. Kısacası nasıl hissediyorsak bu yaz onları takıp, kullanacağız. Sadelik ve huzur, canlılık ve enerji dolu bir yaz yaşamaya hazır olun.

Bu yaz takı ve aksesuar modasına damgasını vuracak, iki ana tema karşımıza çıkıyor. Abartıdan uzak, dingin, doğallığın ve masumiyetin öne çıktığı, minimal izlerle dolu “Simple”, canlı, abartılı ve heyecanlı materyaller ve renklerle dolu “Enerji”.

Simple’da beyaz, pembe, su yeşili, vanilya, Enerji’de ise kırmızı, turuncu, yeşil ve turkuaz gibi canlı renkler ön plana çıkıyor. Doğal taşlarla süslü takı ve aksesuarlar, bu yaz da popülerliğini sürdürüyor. Böylece, taşların bedenimize ve ruhumuza yaydığı enerji ile bu yaz daha da canlı olmamız mümkün. Simple temasını yansıtan doğal taşlar Assortie koleksiyonlarında da en renkli halleri ile bolca kullanıldı. Büyük formlardaki doğal taşların tek zincirlerle kullanımının bu yaz çok moda olduğunu belirtelim.

Assortie yaz koleksiyonlarında renk ve desen zenginliği ile göz dolduran şık şallara, doğal taşların ve gümüş topların ipek kordonlarla süslediği fular kolyeler, otantik esintili bilezikler, gümüş üzerine altın kaplama bileklik ve kolyeler eşlik ediyor. Bu yaz da çok popüler olan zincirler Assortie yaz koleksiyonunda dikkati çeken diğer takılar arasında. Artık çoğumuz için vazgeçilmez olan boncuk işlemeli, el örgülü ve yaz aylarının renklerini yansıtan, serin yaz gecelerinde şık bir aksesuar olarak kullanılabilecek zarif şallar her tarz kıyafeti tamamlayabilecek nitelikte.

Sıcak yaz günlerinin en şık kurtarıcısı Assortie şapkalar ise parlak renkleri ve güzel tasarımları ile göz alıcı. Şallar ve şapkalar ile uyum içinde olan takılarda kullanılan doğal taşlar, ruhsal ve bedensel etkileri ile de özel… Konsantrasyonu artıran, taşıyan kişiyi diğer insanların negatif enerjisinde koruyan ve huzur veren kuvars; sağlığa olumlu etkilerinin yanı sıra mutluluk ve huzur veren, kendine güveni artıran, stresi gideren ve nazardan koruyan inci gibi.Assortie’nin yazın coşkusunu en iyi hissettirecek, içimizi ısıtacak renk ve desenlerden oluşan takı ve aksesuarları ile sadelik ve huzur arayanlar da, heyecanlı ve enerji dolu bir yaz geçirmek isteyenler de aradıklarını bulabilecekler.

İçimizi kıpır kıpır eden ne kadar takı ve aksesuar varsa hepsine bu yaz Assortie’nin yaz koleksiyonu ile ulaşmak mümkün. Bunun için Assortie’nin İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Bakırköy, Antalya Deepo, Tesko Kipa, Ankara Optimum ve Karum alışveriş merkezleri, Bodrum, Çanakkale, Rusya ve Çin’de bulunan mağazalarından birine uğramak yeterli.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894