• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İzmir 25 °C

Yenişekran'da İbrahim Etem Coşkusu

Yenişekran'da İbrahim Etem Coşkusu
ALİAĞA HABER / ALFATİVİ/ Yenişakran, AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz’ı bağrına bastı. Yorulmaz’ın Bölük Mevkii’nde düzenlediği mitinge binlerce kişi katıldı.Miting alanına gelişinde atılan havai fişekler altında ve ellerind

YENİŞAKRAN İBRAHİM ETEM YORULMAZ İLE COŞTU

ALİAĞA HABER / ALFATİVİ/ Yenişakran, AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz’ı bağrına bastı. Yorulmaz’ın Bölük Mevkii’nde düzenlediği mitinge binlerce kişi katıldı.

Miting alanına gelişinde atılan havai fişekler altında ve ellerinde meşaleler taşıyan vatandaşların yoğun ilgisi karşılanan İbrahim Etem Yorulmaz,  “Yorulmaz, Başkan Etem Yorulmaz” ve “Etem Başkan” sloganları altında konuşmasını yaptı.

Mitinge katılanlara birlikte daha sonra sahile yürüyen İbrahim Etem Yorulmaz’a, yol boyunca evlerinin pencere ve balkonlarından el sallayan vatandaşlar da destek verdi.

Ak Parti Aliağa Belediye Başkanı İbrahim Etem Yorulmaz, 5 yıldır Belediye Başkanlığı yaptığı Yenişakran’da binlerce kişinin katıldığı bir mitingle gövde gösterisi yaptı. Bölük Mevkii’ndeki miting alanına, atılan havai fişekler altında gelen İbrahim Etem Yorulmaz, ellerinde meşaleler taşıyan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yoğun kalabalık nedeniyle alana giremeyenler, Yorulmaz’ı yol kenarından dinlemek zorunda kaldı. 

“Size Hizmetkar Olduk, Bundan da Onur Duyduk”

Konuşması sık sık “Yorulmaz Başkan Etem Yorulmaz” ve “Etem Başkan” sloganları ile kesilen İbrahim Etem Yorulmaz, hayatının en anlamlı gününü yaşadığını belirterek, şunları söyledi:

“2009 yılını hatırlıyorum. Şu an burada olan arkadaşlarımızın büyük bir bölümü yine aynı noktadaydı. 5 yıl geçmesine rağmen ne sevginiz azalmış ne de bana olan güveniniz… Ben sizin karşınızda şükranla saygıyla eğiliyorum. ‘Sevmek yürek ister” dedik. ‘Aşı kaynamayan, ocağı tütmeyen ev olmamalı’ dedik. Gelir gelmez de Yenişakran’da ve bölgemizde hızla çalışmaya başladık. Son 5 yılda Yenişakran’da 24 saat sağlık olmuşuz, üst geçit olmuşuz, Arap Boğan Deresi’nde rekreasyon alanı yapmışız. Kısaca Yenişakran’da hizmet olmuşuz akmışız. 5 yılda 15 yıllık hizmet ettik. Size hizmetkâr olduk, bundan da onur duyduk.”

Aliağa’ya İş ve Yeni Hastane Müjdesi

Şimdi rotayı Aliağa’ya çevirdiğini belirten İbrahim Etem Yorulmaz, ilçede çok sayıda büyük sanayi kuruluşları olmasına rağmen en büyük sorunlardan birisini istihdam konusunun oluşturduğunu söyledi.

Aliağa’nın iyi yönetilemediğini belirten İbrahim Etem Yorulmaz, “Ben de Enerji Bakanımızı Aliağa’ya davet ettim. Sayın bakanımızın huzurunda yaptığımız toplantıda, sanayici ve iş adamlarımızdan iş sözü aldım. Bundan sonra buradaki sanayi kuruluşlarında Aliağa’da ikamet eden vatandaşlarımızın çocukları çalışacak. Aliağa Devlet Hastanesi sevk hastanesi olmuş. Sağlık Bakanımızdan da söz aldık. Derhal Aliağa Devlet Hastanesi’nin ek binasını yapıyoruz. Ama en önemlisi bugüne kadar yapılmayan ve belediyenin arsasını tahsis edeceği yerde Aliağa İhtisas Hastanesi’ni kurma sözünü aldım. Bu müjdeyi de buradan Aliağa’ya veriyorum” diye konuştu.

İbrahim Etem Yorulmaz, konuşmasının ardından Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte mitinge katılan kalabalıkla Bölük Mevkii’nden başlayarak, sahile kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında balkon ve pencerelere çıkan çok sayıda vatandaş da el sallayarak Yorulmaz’a destek verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894