• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 16 °C

Yepyeni Bir Lezzet: Choxx

Yepyeni Bir Lezzet: Choxx
Ülker Golf’ün pazara girdiği günden bu yana geçen 2 sene zarfında, pek çok yatırımın gerçekleştirildiğinin kaydedildiği toplantıda söz alan Ülker İstişare Konseyi Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Yurdagül, “Rakamlarla dondurma sektöründeki 2 yılım

Ülker Golf’ün pazara girdiği günden bu yana geçen 2 sene zarfında, pek çok yatırımın gerçekleştirildiğinin kaydedildiği toplantıda söz alan Ülker İstişare Konseyi Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Yurdagül, “Rakamlarla dondurma sektöründeki 2 yılımıza bakarsak; kapasitemizi 13 milyon litreden 35 milyon litreye çıkardık, bu yıl içinde 45 milyon litreye çıkarmayı planlıyoruz. Üretim hatlarımızın sayısı 4’ten 11’e, ürün çeşidimiz 98’den 152’ye yükseldi. Bu yıl ise 163 ürün çeşidine ulaşacağız. Tüm bu yatırımların sonucunda, 2005 yılında satışlarımızı 2003’e göre 6 katına çıkarmış bulunuyoruz. 2006 senesinde ise hedefimiz 2003’e göre 7 katına çıkarmak” dedi.

Metin Yurdagül, Türkiye’de dondurma tüketimi ile ilgili genel bilgileri ve Türkiye’de soğuk bir yaz yiyeceği olarak kabul edilen dondurma pazarının büyümesi önündeki engelleri etüt ettiği konuşmasında, “Amacımız dondurma tüketimini hem 12 aya yaymak hem de dondurmanın 12 ay tercih edilen bir tatlı olmasını sağlamaktı” dedi. 

Türkiye Dondurma Pazarı ile ilgili ayrıntılı bilgiler aktaran Ülker Golf Pazarlama Müdürü Petek Ulusu ise konuşmasında “Ülker Golf’ün 2003 yılında pazara girişinden sonra toplam Pazar %30 civarında bir büyüme kaydederek 2005 yılında 125 milyon lt. civarlarına geldi. Toplam Pazar içinde ambalajlı dondurmanın payı 2003’de %58’den, 2005’de %74’e gelmiştir. Ülker olarak hep söylediğimiz gibi dondurma pazarına getirdiğimiz canlılık ile pazarın büyümesine katkımız burada da net olarak görülmektedir” dedi. Royal Türk Tatlarının çalışmaları ile eş zamanlı olarak dondurma piyasasında büyük bir yenilik olacak bir başka proje üzerinde daha çalışıldığı belirtilen basın toplantısında, bu çalışmanın ürünü olan ve alışılmış dondurma normlarını kıran benzersiz bir ürün tanıtıldı: Choxx!

İçerisinde Ülker Golf’ün taze sütlü dondurması ve dışında Ülker’in eşsiz çikolatası ile Choxx yemesi çok zevkli ve pratik bir lezzet. Evlerde tatlı, pasta, kek yayında ya da tek başına ikram edilebilen, çocuklara evde eriyip de etrafı pisletir endişesi olmadan rahat rahat tane tane verilebilen ve her yaştan arkadaşlar bir arada iken diğer atıştırmalık ürünler gibi yenebilen Choxx, yaz-kış sağlıkla ve keyifle tüketilecek bir ürün.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894