• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 16 °C

Yürüyüş Ve Koşu Meraklılarına Özel Ayakkabı

Yürüyüş Ve Koşu Meraklılarına Özel Ayakkabı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Ülke genelinde bulunun 35 mağazasında, yılda dokuz milyondan fazla müşteriye hizmet veren Barçın Spor, Adidas’ın yeni spor ayak
YÜRÜYÜŞ VE KOŞU MERAKLILARINA ÖZEL AYAKKABI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Ülke genelinde bulunun 35 mağazasında, yılda dokuz milyondan fazla müşteriye hizmet veren Barçın Spor, Adidas’ın yeni spor ayakkabısı Ultra Boost’u sonunda sporseverlerle buluşturdu. Ultra Boost’un en büyük özelliği, standart ayakkabıların koruyamadığı enerjiyi, geri dönüştürmesi olarak belirtildi.
 
Spor giyim perakende sektörünün İzmirli devi Barçın Spor, dünyanın önde gelen spor markalarını sporseverlere sunmaya devam ediyor. Barçın Spor Genel Müdürü Celal Kaya, Adidas’ın dünyadaki en iyi mühendislik enstitüleri tarafından uzun yıllar süren araştırmalar ve testler sonucunda geliştirilen en son ürünü olan Ultra Bost’un tüm zamanların en iyi koşu deneyimini sunduğunu söyledi. Ultra Boost’un performansının ve çeşitlerinin önemine dikkat çeken Kaya, devrim niteliğindeki Adidas Boost™ teknolojisine sahip bu ayakkabıların doğal ayak hareketi için yeni stretchweb dış taban ile daha da sağlam olduğunu söyledi. Yenilenen renk ve modellerin vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini ifade eden Kaya, şu bilgileri verdi:
 
HER MEVSİM GİYİLEBİLİR
“Ultra Boost, “Enerji Geri Dönüşümü” potansiyelini en yükseğe taşımak için Boost™ teknolojisini koşu sektöründeki inovatif teknolojilerle birleştiriyor. Ultra Boost yüksek “Enerji Geri Dönüşümü” sunarken, koşucuların destek, denge, rahatlık ve stil konularındaki tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla yanıt verebiliyor. Her mevsimde üstün performans sunan Boost özelliğinin yüzde 20 daha fazlasına sahip. Binlerce benzersiz enerji kapsülü içeren Boost teknolojisi, standart eva orta tabanlarının koruyamadığı enerjiyi geri dönüştürüyor.  Boost, bugüne kadarki en iyi koşu deneyimi için ihtiyaç duyulan enerjiyi kaybetmeden, koşucunun adım şekli üzerinden destek ve yönlendirme sağlıyor.”
 
DOĞAL VE UYUMLU
Adidas Inovasyon Ekibi’nin (aIT) en son çalışmalarında bir koşucunun ayağının koşu sırasında enine 10 mm veya daha fazla genişleyebileceğini keşfettiğini belirten Kaya, “Bu genişleme kısıtlandığında, ciddi rahatsızlıklara, sürtünmeye ve koşuda en çok görülen yara türü olan su toplamaya neden olabiliyor. Bu esnemeye izin vermeyen diğer teknolojilerin aksine, Ultra Boost ayağın doğal şekline uyumlu şekilde genişlemesine imkân veren Adidas Primeknit'i kullanıyor. Rahat, aynı zamanda tam oturan Adidas Primeknit, ayağın hareketi doğrultusunda ona uyum sağlıyor.  Bu da, sürtünme ve su toplama riskini en düşük seviyede tutarak konforu ve desteği artırıyor” dedi.
 
DELİKLİ ELASTİK TASARIM
Barçın Spor farkıyla müşterilere sunulan Adidas Ultra Boost modeli, ayağa uyum sağlayan ve onunla hareket eden Stretch Web dış tabana sahip. Delikli elastik tasarım, koşuya benzersiz bir enerji vermek için Boost’un hiçbir özelliğini kısıtlamayacak şekilde geliştirildi. Özenle ayarlanmış dış topuk bölgesi ayağı kavrayıp, aşil tendonunun uzama hareketine adapte oluyor. Ayrıca yeni hafif iç astar, kişiye özel olarak ve rahat bir şekilde ayağa oturduğu için koşucunun doğal ayak biçimine rahatlıkla uyum sağlayabiliyor.
 
Yeni renk seçenekleriyle tüm zamanların en iyi koşu deneyimi: Adidas Ultra Boost™ tüm Barçın Spor mağazalarında koşu meraklılarını bekliyor. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894