• BIST 10045.74
  • Altın 2404.959
  • Dolar 32.4699
  • Euro 34.6571
  • İzmir 24 °C

ADD Güre Şubesi’nde Sergi Günleri Devam Ediyor

ADD Güre Şubesi’nde Sergi Günleri Devam Ediyor
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Güre Şubesi tarafından her yıl yaz sezonu boyunca her hafta gerçekleştirilen sergi günleri devam ediyor

ADD GÜRE ŞUBESİ’NDE SERGİ GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Güre Şubesi tarafından her yıl yaz sezonu boyunca her hafta gerçekleştirilen sergi günleri devam ediyor. Sergi günleri kapsamında Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği sanatçılarının karma sergi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Güre Şubesi’nin her yıl yaz döneminde başlattığı sergi günleri devam ediyor. ADD Güre Şube Başkanı Sinan Kahyaoğlu’nun da katıldığı karma sergi katılımcılarla birlikte Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı.  Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği sanatçılarının açtığı sergide amatör ve profesyonel çalışmalar birlikte yer alıyor. Yağlı boya, pastel ve cam baskı doku çalışmaları sonucunda ortaya çıkan 44 eserlik karma sergi sanatseverlerin ilgisine sunuluyor. Sergide emeği geçenlere teşekkür ederek sanatçılara sanata yaptığı katkılardan dolayı teşekkür belgesi veren Belediye Başkanı Kamil Saka, “İçerisinden geçtiğimiz bu buhranlı dönemde, sanatın ve sanatçıların güzel duygularla yaptığı bu etkinlikler bizim için güzel günlerin habercisi olsun diyorum. Ülke olarak layık olmadığımız şeyleri yaşıyoruz. Unutmamalıyız ki Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi; ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ve böyle olmaya devam edecektir” dedi. ADD Güre Şube Başkanı Sinan Kahyaoğlu da sergiye katılanlara teşekkür ederek sanatçılara Atatürk rozeti taktı. Balıkesirli sanatçıların karma sergisi bir hafta boyunca ADD Güre Şubesi’nde ziyarete açık kalacak. Sezon boyunca da her hafta Pazartesi günü sergi açılışları devam edilecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894