• BIST 11074.31
  • Altın 5436.294
  • Dolar 42.1131
  • Euro 48.7058
  • İzmir 21 °C

Aliağa Belediyesi’nden Vergi Hatırlatması

Aliağa Belediyesi’nden Vergi Hatırlatması
2025 Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinde 2. Taksit Ödemeleri Başladı

2025-emlak-ve-cevre-temizlik-vergilerinde-2.-taksit-odemeleri-basladi-(2).jpg

Her yıl iki taksit halinde ödenen Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde 2. taksit ödemeleri başladı. Vergi mükellefleri ödemelerini son gün olan 1 Aralık 2025 Pazartesi gününe kadar gerçekleştirebilecek. 

Borç yükümlülüğü olan vatandaşlar, 2025 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerini mesai saatleri içerisinde Aliağa Belediyesi Merkez Hizmet Binası, Şakran Hizmet Binası ve Helvacı Hizmet Binası’ndaki veznelerden gerçekleştirebiliyor. Online ödeme yapmak isteyenler https://ebelediye.aliaga.bel. tr adresi üzerinden üye girişi yaptıktan sonra kolaylıkla ödemelerini gerçekleştirebiliyor. 

VERGİ ÖDENEBİLECEK ALİAĞA BELEDİYESİ HESAP NUMARALARI 
Emlak vergi ödemelerini banka şubesinden gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, taksit ödemelerini Türkiye Halk Bankası Aliağa Şubesi, Aliağa Belediyesi’nin TR95 0001 2009 7270 0007 0000 05 no’lu İBAN hesabına veya posta çeki ile 233101 no’lu hesabına yapabilecek. 

2025-emlak-ve-cevre-temizlik-vergilerinde-2.-taksit-odemeleri-basladi-(1).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894