• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 24 °C

Aliağa'nın Ortak Aklı Oluşuyor

Aliağa'nın Ortak Aklı Oluşuyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, “Sen de Aliağa İçin Fikrini Söyle” ziyaretleri kapsamında sendika, meslek odası ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor. Meslek odası y

ALİAĞA’NIN ORTAK AKLI OLUŞUYOR

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN, EĞİTİM-İŞ VE EĞİTİM-SEN’İ ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, “Sen de Aliağa İçin Fikrini Söyle” ziyaretleri kapsamında sendika, meslek odası ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor. Meslek odası yöneticilerinden esnaf ziyaretlerine, ev ziyaretlerinden dernek ziyaretlerine kentteki her kesimden yurttaşa geleceğin Aliağa’sı için fikirlerini soran Özlem Şan Oğuzhan, bu kez eğitim emekçilerinin sendikalarını ziyaret etti. Eğitim emekçisi bir anne ve babanın kızı olduğunu, bu nedenle eğitim emekçilerinin sorunlarını iyi bildiğini, bu nedenle Aliağa’yı bir de eğitim emekçilerinin gözünden dinlemek istediğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Oğuzhan, bu kez Eğitim-İş (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) ve Eğitim-Sen’i (Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası) ziyaret ederek Aliağa için belirlediği önceliklerini ve göreve gelmesi durumunda uygulayacağı yönetim anlayışı hakkında bilgiler verdi.   

NASIL BİR ALİAĞA İSTİYORSUNUZ?

Uzun süredir saha çalışmalarına devam ettiklerini, bu çerçevede ilçedeki tüm kurum ve kuruluşlarla meslek odası, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının,  işçi, memur, esnaf, engelli ve emeklilerin; kısaca her kesimden yurttaşa ‘Nasıl Bir Aliağa İstiyorsunuz?’ sorusunu yönelttiklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, bugüne kadar yaptıkları çalışmayı şöyle özetledi; “Önce Aliağamız’ın net bir resmini çektik; artılarını, eksilerini bir bir not ettik, araştırdık, inceledik. Ekibimizle birlikte analizler yaptık. Aliağa için önceliklerimizi belirledik. Belirlerken de partimizin politikalarına uygun ve yine partimizin olmazsa olmaz öncelikleri arasında olan yapılabilir, sürdürülebilir gerçekçi projelerimizi ve önceliklerimizi kamuoyu ile paylaştık. Öncelik ve projelerimiz için de yine partimizin en son yerel seçimlere yönelik hazırladığı projeleri referans aldık.” dedi.        

ALİAĞA’NIN ORTAK AKLI ORTAYA ÇIKIYOR

Çalışmalarının ilk aşamasından sonra Aliağa’nın Ortak Aklını oluşturma için sahaya indiklerini, bu çerçevede ilçedeki tüm kurumlarla görüşmeyi hedeflediklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Oğuzhan; “Her kurumun hatta Aliağa’da yaşayan her yurttaşın yaşadığı kentle ilgili bir fikri ve öngörüsü olmalıydı. Biz de bu çerçevede ziyaretler vasıtasıyla gittiğimiz noktalarda Aliağa için önceliklerimizi açıkladık, onların da geleceğin Aliağa’sına ilişkin fikirlerini aldık. Bu fikirleri bir havuzda topluyoruz. Gerçekçi,  yapılabilir ve sürdürülebilir olanları da projelerimizin arasına alıyoruz. Bu şekilde Aliağa’nın Ortak Aklını oluşturuyoruz. Şu ana kadar gelen tepkilere göre Aliağa’nın en önemli ve öncelikli sorunları, trafik-ulaşım-otopark, çevre kirliliği, sosyal yaşamı canlandıracak tesis veya aktivite eksikliği ile Aliağa Gençlik Spor takımının sorunlu durumu. Bunlar da aşağı yukarı bizim önceliklerimizle çakışıyor. Bunun dışında çok ayrıntılı önerilerde oluyor, hepsini değerlendiriyoruz. Böylelikle Aliağa için en doğru, en isabetli, yapılabilir ve sürdürülebilir projeleri hazırlamak, Belediye Başkanlığı görevini bu projelerle hazırlanmış şekilde teslim almak istiyoruz. Bu çerçevede ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.                       

SENDİKANIN İSTEKLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, sendika yöneticilerinin Aliağa köylerinin, Bütünşehir Yasası olarak anılan 6360 sayılı yasa nedeniyle mahalleye dönüşmesi nedeniyle bazı köylerdeki taşımalı sistemin kaldırıldığı ve bundan çocukların, özellikle de yoksul ailelere ait çocukların olumsuz etkilendiğini belirtmeleri üzerine, bu konu ile ilgilenip görevlilerle görüşeceğini ve belediye başkanı olduğu takdirde bu sorunun çözümü için yardımcı olacağını ifade etti.--

Özlem Şan Oğuzhan CHP Aliağa Belediye Başkan A. Adayı / REKLAM /
Tel: 0 533 654 05 12

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894