• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • İzmir 18 °C

Barış Eroğlu Aliağa DSP Ziyareti

Barış Eroğlu Aliağa DSP Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanlığını ziyaretti. Ziyaretinde geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığından ayrılan Mehmet Emir

BARIŞ EROĞLU, DEMOKRATİK SOL PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

EROĞLU, "ALİAĞA'NIN İYİ YÖNETİLMEYE İHTİYACI VAR"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanlığını ziyaretti. Ziyaretinde geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığından ayrılan Mehmet Emircan ile görüştü. Görüşmede Aliağa'nın kalıplaşmış sorunları konuşuldu.  Aliağa için siyasi mesajları da vermeyi ihmal etmeyen Emircan, Demokratik sol Parti olarak seçimlerde biz varız mesajı verdi.

baris-eroglu-aliaga-dsp-ziyaret.jpg

"ARTIK TRİBÜNLERDE DEĞİL SAHADA OLMAK İSTİYORUZ"

DSP eski İlçe Başkanı Emircan, Eroğlu'nun bu ziyaretinden çok memnun kaldığını dile getirdi. Emircan yaklaşan seçimlerle ilgili olarak da şunları dile getirdi. "Biz geçen seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisine destek verdik. Oy bölmedik.  Genel Merkez bu şekilde karar almıştı. Fakat biz gereken ilgiyi görmedik. Ağabey dediklerimiz bizleri unuttu. Artık tribünlerde olmak istemiyoruz. Sahada olmak istiyoruz. Bizlerde aday adayımızı çıkarmaya hazırız. Aliağa için yapılacak her şeyde elimizi taşın altına koymaya hazırız. Gerek DSP olsun gerekse CHP veya başka bir sol parti bu mantıkta olmalı bir şeyleri göze almalıdır. Bizler şunu istiyoruz. Seçmenimiz halkımız bize destek versin. Gerekirse DSP-CHP birlikte çalışırız. Çünkü önemli olan ülkemiz önemli olan Aliağa'mız. Bir de artık siyasette gençlerin önü açılmalı diye düşünüyorum. İlçe başkanlığından geçtiğimiz gün ayrıldım. Artık gençlere bırakmamız gerekir. Belediye başkanlığında da artık gençler olmalı genç yüzler görmeliyiz diye düşünüyorum. Siyasette alternatif yok diye bir şey yoktur.  Bırakalım bu işi genç, dinamik ve donanımlı gençler yapsın" dedi.

"ALİAĞA'NIN İYİ YÖNETİLMEYE İHTİYACI VAR"

Barış Eroğlu " Bizler sosyal kimlikte bir parti olarak CHP önderliğinde bir yönetim istiyoruz. Ülkesini seven demokrat değerlere sahip olan,  insan hak ve özgürlüklerine saygılı siyasi yapıların belediyecilik ve ülke yönetiminde söz sahibi olsun istiyoruz. Aliağa'nın iyi yönetilmeye ihtiyacı var. Kavgayla, küslükle değil. Barış içerisinde,  uyum içerisinde bir yönetime ihtiyacı var. Bunun için ortak akılla yönetmek adına ayrılık olmadan, demokrat anlayışta, sosyal demokrat kimlikteki insanları toplayarak seçimlere girilmeli. Önemli olan kazandığımız zaman aynı çizgide, doğrudan ayrılmadan devam etmek. Ayrımcı değil birleştirici olmalıyız." dedi.

baris-eroglu-5.jpg

baris-eroglu-6.jpg

baris-eroglu-7.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894