• BIST 10267.09
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İzmir 23 °C

Barış Eroğlu Esnaf Odalarında

Barış Eroğlu Esnaf Odalarında
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ REKLAM/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan aday adayı Barış Eroğlu, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında Aliağa Ticaret Odası, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile

BARIŞ EROĞLU ZİYARETLERİNE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA DEVAM ETTİ...

BARIŞ EROĞLUN'DAN STK ZİYARETLERİ.

EROĞLU, ZİYARETLERİNE ODALARLA DEVAM ETTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ REKLAM/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr /

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan aday adayı Barış Eroğlu, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında Aliağa Ticaret Odası, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile  Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nı makamlarında ziyaret etti.

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu aday adaylığı sürecindeki çalışmalarına devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde Esnaf ve Muhtarları  ziyaret eden Eroğlu,  bu kez ziyaretlerine Sivil Toplum kuruluşlarıyla devam etti. Aliağa’nın ekonomik hayatında önemli yeri olan Ticaret Odası, Esnaf Sanatkârlar, Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Eroğlu, oda başkanlarıyla bir araya gelerek  Aliağa’yı konuştu. Adaylığını ve bu süreç içerisinde neler  yapmak istediğini anlattı.

baris-eroglu-erdinc-sen-aliaga.jpg

Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyarette bulunan CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Oda Başkanı Erdinç Şen ile birlikte Aliağa'nın önemli sorunlarından biri olan otopark ve trafik konusunu ele aldılar. Erdinç Şen, Aliağa da trafiğin sorunsuz akması ve sorunların minimuma gelmesi konusunda uğraş verdiklerini ve bu konuda yerel yönetim ile işbirliğini sürdürdüklerini anlattı.  Bu konu üzerine Eroğlu, "Aliağa da yaşan bu trafik sıkıntısına çözüm getirecek projelerimiz var. Eğer aday olup başkan seçilirsem Aliağa'nın bu temel sorunu ortadan kaldıracağım" dedi. Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Şen “Eroğlu'na bu yarışta başarılar diliyor, kendisini tebrik ediyorum” dedi.

baris-eroglu-huseyin-ekren-aliaga-b.jpg

Eroğlu, daha sonra Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek Başkan Hüseyin Erken ile makamında bir araya geldi. Aynı zamanda CHP Belediye Meclis Üyesi de olan Hüseyin Erken ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek “ Aliağa da seçim yarışı başladı. Partimizde aday adayı sayısı oldukça fazla. Bu Partimiz açısından bir zenginlik olarak kabul etmek lazım. Bu yarışta çalışmaları, vizyonu, hedefleri ve projeleri daha ön plana çıkan, halkımızın da benimsediği bir adayımız bu adaylar arasından belirlenecek. Temennim demokratik hakların en güzel şekilde yaşandığı bir sürecin yaşanmasıdır. Sonuçta hepimiz Aliağa da yaşıyoruz ve Aliağa’nın iyiliğini ve içerisinde yaşayan halkımızın, esnafımızın, işçimizin rahatını ve huzurunu düşünüyoruz. Bu yarışta Barış Eroğlu'na da başarılar diliyorum. Kazanan CHP, kazanan Aliağa olsun diyorum. Çalışmalarında başarılar diliyor ve kendisini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Eroğlu, “ Ekren, Başkanımız Aliağa’nın sorunlarını en iyi bilenlerden birisidir. Gerek Oda Başkanı olması gerekse Meclis üyesi olmasından dolayı çok tecrübeli. Bizlerinde onun bu tecrübelerinden yararlanmamız gerekli. Odalarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının öneminin her zaman farkındayız. Ortak akıl ve ortak çalışmalarla kısa zamanlı ve pratik çözümlerle Aliağa'yı bu sorunlarından kurtaracağımıza inanıyorum. Zaten çalışmalarımız ve bu yöndeki uygulamalarımız böyle olmalı” diye konuştu.

baris-eroglu-adnan-saka-aliaga.jpg

Eroğlu,Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Eroğlu, şunlara değindi.“Türkiye’nin en hızlı gelişen, bugün ki potansiyeli itibariyle ve ülkeye koyduğu katkılardan dolayı çok önemli bir yerde yaşıyoruz. Bu değerin farkında olarak Aliağa’ya daha yakışır, modern ve daha iyi şartlarda yaşanabilir Aliağa için çalışmalıyız. Ticaret odası olarak sizler buna özen gösteriyorsunuz. Çevremizde bulunan kurum ve kuruluşlarda gençlerimizin çalışabilmeleri için nitelikli iş gücü için gerçekleştirdiğiniz eğitim programları ve seminerler çok önemli. Kurumlar arası ilişkileriniz konusundaki yaklaşımınız çok güzel bu gerçekten örnek alınacak bir çalışma anlayışıdır. Bizler de bunları örnek alıp Sivil Toplum Örgütleriyle birlikte çalışıp birlikte hareket etmeliyiz. Bunun farkındayım ve her zaman da  söylüyorum Aliağa'yı hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz.

Bu konuşma üzerine Adnan Saka "Biz oda olarak Aliağa'ya katkı koymaya çalışıyoruz. Gerçekten Aliağa her geçen gün büyük bir hızla büyümekte. Bizimde bu büyümeyle birlikte sorumluluklarımız daha da artmakta. Bunun bilincinde olarak  gerek gençlerimize iş gücü kazandırmak anlamında programlar düzenliyor gerekse bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz.  Yerel yönetimlerde Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerinin alınması, süreçlere dahil edilmesi ve bunun özellikle Aliağa da uygulanması çok önemlidir. Çünkü burada hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle Aliağa için alınacak kararlarda STK'ların da bu sürece dahil edilmesi gereklidir. Dediğiniz gibi ortak akılla hareket edilmeli. Aday adaylığınızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi

BARIŞ EROĞLU FOTOĞRAFLARI / Barış Eroğlu Erdal Aksünger

baris-eroglu-erdal-aksunger.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894