• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 28 °C

Başkan Doğruer’den, MHP kongresinde İttifak ruhu vurgusu

Başkan Doğruer’den, MHP kongresinde İttifak ruhu vurgusu
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Milliyetçi Hareket Partisi Kınık İlçe Kongresine katılarak, güven tazeleyen Adem Paydaş’ı tebrik etti.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer  Milliyetçi Hareket Partisi Kınık İlçe Kongresine katılarak, güven tazeleyen Adem Paydaş’ı tebrik etti. Başkan Doğruer, Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde yapılan Kınık MHP İlçe Teşkilatının 14. Olağan Kongresi’ne; İzmir MHP İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Soner Erkan Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ve Cumhur İttifakı ortağı partililer ile katılım sağladı. 

Güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Adem Paydaş’ı ve yönetimini tebrik eden Başkan Doğruer, Paydaş’ın Cumhur İttifakı ruhunun ilçede yaşatılmasına sunduğu katkıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kıymetli Adem başkanım ve değerli yönetimi, Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz bütün seçimlerde çok değerli katkılar sunmuşlar ve sahada omuz omuza bizimle mücadele etmişlerdir. Bugün burada ittifak ortağı partililerin bir araya gelerek oluşturdukları tablo bu ruhun yansımasıdır. Güven tazeleyerek yeniden seçilen kıymetli başkanım Adem Paydaş’ı ve yönetimini tebrik ediyor, Allah birliğimizi bozmasın diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Adem Paydaş yeniden seçilerek güven tazeledi. Paydaş yaptığı konuşmada, kongreye katılanlara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894