• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İzmir 23 °C

Batı Anadolu Ailesi Piknikte Buluştu

Batı Anadolu Ailesi Piknikte Buluştu
Batı Anadolu Grubu, çalışanları ve ailelerinin katıldığı 4 gün süren piknik organizasyonu düzenleyerek, keyifli vakit geçirdi

BATI ANADOLU AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

Batı Anadolu Grubu, çalışanları ve ailelerinin katıldığı 4 gün süren piknik organizasyonu düzenleyerek,  keyifli vakit geçirdi.   

Grup şirketleri Batıçim, Batısöke, Batıbeton Batıenerji, Batıliman ve Ash Plus çalışanları ve aileleri toplamda yaklaşık 2 bin 200 kişinin katıldığı piknikte yazın tadını çıkarttı.   

Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Asistanı Kamil Grebene, yaptığı açılış konuşmasında çalışanlarının birlik ve beraberliği ile büyüdüklerini belirtti. Grebene, “50. Kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız bu anlamlı yılda, böyle coşkulu bir etkinlikte bir araya gelmek bizi daha da güçlü kılıyor. Sorumlu sanayicilik anlayışımızın gerektirdiği şekilde insan kaynaklarına yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Çalışanlarımız ile mutlu bir aile olarak büyümeye ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal ise konuşmasında Türkiye gündemine değindi. Ünal,  ülkemizin geçtiği zor dönemden ancak daha çok çalışarak çıkılabileceğini vurgulayarak, “Bu topraklardan aldığını bu topraklara verme felsefesi ile 50 yıldır sorumlu sanayicilik yapan bizler, böylesine zorlu bir süreçte Devletimize karşı her türlü yükümlülüğü yerine getirmeliyiz. Bugün bizlere düşen görev üretmeye, katma değer yaratmaya ve çalışmaya devam etmek. Bir araya geldiğimiz her etkinlikte birlik ve beraberliğimizin önemini ve değerini görüyoruz. Batı Anadolu Grubu çalışanlarının çalışma şevk ve hırslarının arkasında da eşlerinin desteği olduğunu biliyoruz ve bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Batı Anadolu Grubu’nun ne kadar büyük bir aile olduğunu bu etkinlikte bir kez daha gördüğüne dikkat çeken Ünal,  bu ailenin mutlu çalışmasının ve çalışan memnuniyetini yüksek tutmanın en büyük görevleri olduğunu söyledi.

Çocuklarıyla birlikte katıldıkları etkinlikte keyifli bir gün geçiren Batı Anadolu Grubu çalışanları gün sonunda 50. yıl pastasını da birlikte kesti. Ayrıca “İyi Pazarlar” projesiyle bu yıl binlerce kişiye ulaşan Batı Anadolu Grubu, özel tanıtım ürünlerini katılan tüm çalışanlara hediye etti. Etkinlikte Batı Anadolu Grubu’nda 5, 10, 15, 20 ve 25. yılını dolduran çalışanlara plaket verildi.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894