• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Borusan Lojistik Taşındı

Borusan Lojistik Taşındı
Türkiye lojistik sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Borusan Lojistik’in İzmir Bölge Müdürlüğü, Alsancak’taki yeni ofisine taşındı. Taşınma öncesi hizmetlerinde herhangi bir kesintiye mahal vermemek için her

BORUSAN LOJİSTİK İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNE TAŞINDI
Türkiye lojistik sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Borusan Lojistik’in İzmir Bölge Müdürlüğü, Alsancak’taki yeni ofisine taşındı. Taşınma öncesi hizmetlerinde herhangi bir kesintiye mahal vermemek için her türlü altyapı çalışmasını tamamlayan İzmir Bölge Müdürlüğü, 13 Temmuz itibarı ile hizmetlerini Alsancak İsmet Şen İş Merkezinden sürdürmekte. Borusan Lojistik İzmir Bölge Müdürlüğü’nün yeni adresi aşağıdaki gibi oldu;
1476/1 Sok. No:3 İsmet Şen İş merkezi Kat: 4- 5 Daire: 10 - 12 Alsancak - İZMİR
2004 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğü Işıkkent’teki ofislerinden taşınan Borusan Lojistik İzmir Bölge Müdürlüğü ofisine artık 0232 464 23 00 numaralı telefondan ulaşmak mümkün. Işıkkent Ofisinde ise Bölge Müdürlüğü’nün operasyonel ve filo yönetimi birimleri faaliyetlerine devam edecek.
Borusan Lojistik İzmir Bölge Müdürlüğü yeni binasında da esnek lojistik hizmetleriyle müşterilerine katma değer yaratan hizmetler vermeye devam edecek.

Borusan Lojistik Hakkında
Bir Borusan Holding kuruluşu olan Borusan Lojistik 1973 yılında öncelikle grup şirketlerine hizmet vermek amacıyla kuruldu. Deneyim ve bilgi birikimini grup dışı firmalara da sunmak için 2000 yılında yeniden yapılanan kuruluş, bu süreçte entegre lojistik hizmet sağlayıcısı olarak kendini konumlandırdı.
Borusan Lojistik, dünyada sadece 10 lojistik firması tarafından uygulanan 6 Sigma metodolojisini Türkiye’de uygulayan tek lojistik firması olma özelliğini de taşıyor.
Şirketin İstanbul Anadoluyakası ve Avrupayakası, İzmir, Bursa, Ankara, Adana, Ereğli’de Bölge Müdürlükleri bulunuyor. Gemlik Limanı, Gebze Lojistik Merkezi, Köseköy Araç Lojistik Merkezi, Mersin Antreposu, İzmir, Ankara, G.Antep, Konya, Bolu, Eskişehir ve Bursa’daki depo ve aktarma merkezleri ile Borusan Lojistik tüm Türkiye’ye hizmet veriyor. Gümrüklü ve gümrüksüz çok kullanıcılı depoları, müşteriye özel depoları, aktarma merkezleri ile toplam, 164.000 m²’yi aşan kapalı depoları, 240.000 m2 açık alanda araç depolama ve PDI merkezi ile ile hizmet veren Borusan Lojistik sektörünün öncü 3PL hizmet sağlayıcılarındandır.
Borusan Lojistik’in iştiraki Borusan International Dubai, Cezayir ve İran’da 2007 yılı başından itibaren hizmete girdi. Böylelikle Borusan Lojistik, bölgesel bir güç olma yönünde önemli bir adım attı.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894