• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 15 °C

Bridgestone'dan Bir İlk

Bridgestone'dan Bir İlk
Formula 1™’in tek lastik tedarikçisi Bridgestone, İstanbul’un ve ülkemizin en önemli organizasyonlarından biri olan Formula 1™ kapsamında, yoğun rekabet yaşayan markaların

BRİDGESTONE’DAN AVRUPA’DA BİR İLK: ‘HALKA AÇIK BASIN TOPLANTISI’

Formula 1™’in tek lastik tedarikçisi Bridgestone, İstanbul’un ve ülkemizin en önemli organizasyonlarından biri olan Formula 1™ kapsamında, yoğun rekabet yaşayan markaların Formula 1™ pilotlarını bir araya getirerek düzenleyeceği basın toplantısına, geniş katılımlı bir halk katılımını da gerçekleştirerek Avrupa’da bir ilke imza atacak.
Bridgestone, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Güler Sabancı’nın da katılımı ile 23 Ağustos 2007 tarihinde Dolmabahçe Sarayı otoparkında gerçekleştirilecek organizasyonda, Türk halkını markaların Formula 1™ pilotları ile buluşturacak. Bridgestone, katılımcıların da merak ettiği soruları, pilotlara sorma imkânı sağlayacak.
Söz konusu organizasyonda ayrıca gerçek Formula 1TM aracının tüm parçalarına sahip, birebir ölçekli ve Formula 1TM pistlerinin tek ismi Bridgestone Potenza lastiklerinden oluşan Shock Car da görenleri şok edecek.
Dünyanın en önemli motor sporlarından biri olmasının yanı sıra, gerçekleştirilen yatırımlar ve harcamalarla ayrı ve güçlü bir endüstri haline gelen Formula 1’in bir ayağı da 25-26 Ağustos 2007’de İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Bu sene F1 yarışlarının tek lastiği olan Bridgestone’nun Türkiye temsilcisi Brisa, bu sporun şehrimize ve ülkemize olumlu katkılar sağlaması için var gücüyle çalışıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894