• BIST 10268.58
  • Altın 2442.209
  • Dolar 32.2276
  • Euro 34.7434
  • İzmir 19 °C

Çatlaklarınız Da Bronzlaşsın!

Çatlaklarınız Da Bronzlaşsın!
Çatlak tedavisi görülürken bronzlaşmaya devam etmek mümkün. Biodermogenesi ile çatlaklarınız artık bronzlaşacak…

ÇATLAKLARINIZ DA BRONZLAŞSIN!

Çatlak tedavisi görülürken bronzlaşmaya devam etmek mümkün. Biodermogenesi ile çatlaklarınız artık bronzlaşacak…

Çoğu insanın kabusu çatlaklar, son teknoloji bir tedavi yöntemi ile son buluyor. Yapılan çatlak tedavisi ile dokular tekrar canlanırken aynı zamanda renklenme de sağlandığı için kusursuz bir görünüm sağlanıyor.

Çatlaklara sebep olan nedenlerin başında hormon değişimleri geliyor. Ergenlik, gebelik gibi durumlarda kilo alıp verme sonucunda cilt dokusu zayıf düşüyor ve cilt sağlığını kaybediyor. Cilt aşırı gerildiğinde derideki elastik doku kırılabiliyor ve cilt çatlakları bu gibi durumlarda meydana geliyor.

Biodermogenesi çatlak problemlerine kalıcı sonuçlar elde etmeyi garantileyen bir çözüm sunuyor. Bi-One adı verilen cihazla yapılan bu tedaviyle dokular tekrar canlanarak çatlaklar düzenli seanslarla yok ediliyor.

Özellikle karın, göğüs, kalça, baldırlarda daha çok görülen çatlaklar, ağrısız ve günlük hayatı etkilemeden yan etkileri olmayan bir yöntemle son buluyor.  Seanslarla birlikte çatlaklar doğal cilt rengine dönüyor. Tedavi olunurken rahatça güneşe çıkılabiliyor çünkü artık çatlaklar da bronzlaşıyor.

Bi-One cihazı ile uygulanan tedavi 4 aşamadan oluşuyor. 1. aşamada peeling, 2.aşamada besleme, 3. aşamada rejenerasyon, 4. aşamada dengeleme yapılarak sonuca ulaşılıyor. Biodermogenesi yöntemi dokulara hasar vererek değil içi boş labrum bölgesi cilt altında doldurularak, biyolojik olarak tekrar canlanmasını ve kendi kendini yenilemesini sağlıyor.

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Belma Şahin “Çatlak tedavisinde etkili yöntem olan Biodermogenesi yaz aylarında rahatlıkla yapıldığı için tercih ediliyor. Tedavi sonrası güneşe rahatlıkla çıkabiliyorsunuz çünkü tedavi ile birlikte sağlıklı deri ile aynı renk uyumu sağlanıyor. Ağrısız ve acısız bir tedavi ile hücre içine etki ederek hücrenin mitoz üremesini 400 kata kadar artırıyor ve deriden çökük alanlar da dolduruluyor.“ dedi.

Beautyform’un güvencesiyle Türkiye’ye gelen Bi-One cihazı çatlak sorunlarına kalıcı çözüm sunuyor. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894