• BIST 10254.39
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İzmir 18 °C

Çevre Bilinci Çocuklardan Başlamalı

Çevre Bilinci Çocuklardan Başlamalı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Belediyesi, Akdeniz Foku tanıtımı ve Foça biyoçeşitliliği bilgilendirilmesi için çalışmalarına devam ediyor.
ÇEVRE BİLİNCİ ÇOCUKLARDAN BAŞLAMALI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Foça Belediyesi, Akdeniz Foku tanıtımı ve Foça biyoçeşitliliği bilgilendirilmesi için çalışmalarına devam ediyor.
 
Foça Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde kurulan Akdeniz Foku tanıtım Ofisi tarafından Akdeniz Foku ve Foça’da yaşam bulan biyoçeşitlilik tanıtımı yapılacak. 
 
Foça Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğa ve Akdeniz Foku Tanıtım Merkezinin ilk konukları öğrenciler oldu. Foça Bedia Midilli İlkokulu Öğrencilerini Belediye Başkanı Gökhan Demirağ karşıladı. 
Başkan Demirağ öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; Foça’nın Özel Çevre Koruma Bölgesi olduğunu belirterek, “Badem isimli fokumuzun bakımını burada gerçekleştirdik. Merkezimiz Akdeniz’de bulunan iki merkezden biri. Yavru foklarımızı merkezimizde en iyi koşulları hazırlayıp, sağlıklı duruma getirdikten sonra, doğal ortamlarına dönmelerini sağlıyoruz” dedi. 
 
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Belediye bünyesinde kurduğumuz bu ofisle, çocuklarımıza Akdeniz Fokunu tanıtmanın yanında çevre bilinci, ekosistem, biyolojik çeşitlilik gibi bilgiler de verilecek. Öte yandan merkezimiz turizm ve halkımız için de ziyarete açık olacaktır¬” diye konuştu.
 
Foça Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde kurulan Doğa ve Akdeniz Foku Tanıtım Merkezi hafta içi her gün mesai saatleri içinde misafirlerini ağırlayacak. Ofiste Akdeniz Foku tanıtılırken, Foça biyoçeşitliliği, biyoçeşitliliğin sürdürülebilir hale gelmesi ve çevre bilinci gibi konularda bilgiler verilecek. / EGE BASIN GRUBU 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894