• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 22 °C

Ceyhan Çetin Güven Tazeledi

Ceyhan Çetin Güven Tazeledi
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /‘
FOÇALI BALIKÇILAR DÖRDÜNCÜ KEZ CEYHAN ÇETİN’İ BAŞKANLIĞA SEÇTİ 
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / İzmir’in balığı ile ünlü İlçesi Foça’da faaliyet gösteren Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Foça Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen genel kurula, kooperatif ortakları ve davetliler katıldı. 
Divan Başkanlığına Yaşar Balta'nın seçilmesi ile başlayan genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporları okundu, kabul edildi. Aynı şekilde Tahmini bütçe ve diğer maddeler de yine oy birliğiyle genel kuruldan geçti. Genel Kurulda yapılan başkanlık seçiminde seçime tek listeyle katılan mevcut başkan Ceyhan Çetin kullanılan oyların tamamını aldı. 
Başkan Çetin’in üç kişiden oluşan yönetim kurulunda Timur Beytorun ve Erdinç Dinner yer aldı.Hasan Eser, 5 dönemdir yürüttüğü Birlik Temsilciliği görevine altıncı kez seçildi. 
Kooperatif Başkanlığı görevine dördüncü kez seçilmenin mutluluğunu yaşayan, Başkan Ceyhan Çetin yaptığı açıklamada, genel kurul sonucunun Foçalı balıkçılar için hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkanlığa yeniden seçildiği için büyük onur duyduğunu ifade eden Çetin, "Böylesine onurlu bir görevi tekrar aldığım için çok mutluyum.Genel kurulumuzda beni başkan seçen, destekleyen ve de desteklemeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum.Ekmeğini denizden çıkaran balıkçı arkadaşlarım arasında ayrım yapmaksızın gecemi gündüzüme katarak şahsıma gösterilen güvene layık olmaya çalışacağım" dedi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894