• BIST 10045.74
  • Altın 2384.185
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.5091
  • İzmir 16 °C

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'e Geliyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'e Geliyor
CHP İzmir İl Örgütü, yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçe için yeni bir çalışma başlatıyor. Parti, kaybedilen her ilçe için o ilçeye özgü bir örgütlenme modeli belirleyecek.

CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU İZMİR'E GELİYOR

CHP İzmir İl Örgütü, yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçe için yeni bir çalışma başlatıyor. Parti, kaybedilen her ilçe için o ilçeye özgü bir örgütlenme modeli belirleyecek. Cumartesi günü yoğun bir programla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak olan örgüt, 5 Kasım’da yapılacak il danışma kurulunda ise ağırlıklı olarak olası erken seçimi konuşacak.

KILIÇDAROĞLU'NUN İLK DURAĞI BALÇOVA

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, cumartesi günü İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında da bilgi verdi. Henüz netleşmeyen programa göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Balçova olacak. Kente sabah saatlerinde gelecek olan Kılıçdaroğlu, futbol sahası tribününün yanı sıra Engelli Rehabilitasyon Merkezi, Down Cafe ve Kent Belleği Merkezinin açılışını yapacak. Kılıçdaroğlu Balçova’da 26 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 7 milyon TL’ye mal olan rekreasyon ve park alanının temel atma törenine de katılacak.

KARŞIYAKA'DA AÇILIŞ

Kılıçdaroğlu’nun ikinci durağı Bornova ilçesi olacak. Kılıçdaroğlu burada İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi ortaklığıyla yapılan Doğanlar Stadının resmi açılışını yapacak. Karşıyaka programında ise Evrensel Çocuk Müzesinin de bulunduğu 5 tesisinin temel atma töreniyle Nergis Parkı, Atık Getirme Tesisi ve Kapalı Yüzme Havuzunun yer aldığı 10 tesisin açılışı yapılacak.

ÇİĞLİ VE BERGAMA'YA GİDECEK

Karşıyaka’dan sonra Çiğli’ye geçecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, burada da Evka 2’de bulunan sosyal tesiste gerçekleştirilecek toplu açılış törenine katılacak. Törenle; Pelikan Sosyal Tesisleri, düğün, toplantı salonları, kafeterya, spor salonu ve 9 adet park hizmete girecek. Lise ve ortaokul öğrencileri için etüt eğitim desteği sağlayan İzmir’in Fidanları Eğitim Projesinin startını verecek olan Kılıçdaroğlu Harmandalı Kapalı Spor Salonunu açacak. Kılıçdaroğlu’nun İzmir turunda son durak Bergama olacak. Kılıçdaroğlu, Ertuğrul Mahallesinde 8 bin 400 metrekarelik arsa üzerine yapılan Bergama Kültür Merkezinin açılışını yapacak. Açılışta dünyaca ünlü piyanist İdil Biret de bir konser verecek. Kılıçdaroğlu açılış ve konserin ardından akşam 21:35 uçağıyla kentten ayrılacak.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894