• BIST 9981.92
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 22 °C

Daha Trendy, Şık, Genç

Daha Trendy, Şık, Genç
1989’dan bu yana Türkiye’de pizzalarının lezzeti ile ünlenen Pizza Hut’lar artık göz zevkine de hitap eden noktalar haline geliyor. Trendy ve modern dekorasyonuyla gençleşen Pizza Hut’lar, gelenekselleşmiş tatların dışında

PİZZA HUT’LAR ARTIK DAHA TRENDY, DAHA ŞIK VE DAHA GENÇ

 1989’dan bu yana Türkiye’de pizzalarının lezzeti ile ünlenen Pizza Hut’lar artık göz zevkine de hitap eden noktalar haline geliyor. Trendy ve modern dekorasyonuyla gençleşen Pizza Hut’lar, gelenekselleşmiş tatların dışında yeni lezzetleriyle tanışmanız için sizi en yeni ve en şık restoranlarına bekliyor.

Şık bir restoranda sevdiklerinizle akşam yemeği yemeyi düşünüyorsunuz, hem merkezi, hem şık hem, leziz yemekleri olsun istiyorsunuz. Ama neresi olsun karar veremiyorsunuz? Bu noktada Pizza Hut imdadınıza yetişiyor...

En son açılan Pizza Hut’ların hepsi birbirinden şık ve zarif. Artık yemek vakti geldiğinde “nereye gitsek?” diye düşünmeyin, en yakınınızdaki Pizza Hut, sevdiklerinizle keyifli anlar yaşamanız için sizi bekliyor.

 

 

Pizza Hut bu şıklığının ve zarafetinin yanı sıra her zamanki gibi her yaşa hitap etmeyi de sürdüyor. O yüzden yeni Pizza Hut’lar bir yanda konser öncesi gençlerin buluşma noktası haline gelirken, diğer bir yanda da torunuyla beraber yemek yemeği isteyen büyüklere de kapılarını açıyor ya da eski dostların paylaştığı akşam yemeklerine ev sahipliği yapıyor.

Yeni yüzüyle damak tadına ve göz zevkine özen gösteren herkese kapılarını açan Pizza Hut’lar yenilenmeye ve gençleşmeye devam ediyor. En eskisinden en yenisine kadar artık tüm Pizza Hut’lar dekorasyonda birbiriyle yarışıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894