• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 33 °C

Dikili’de 8 Mart Etkinlikleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Dikili’de 8 Mart Etkinlikleri Tüm Hızıyla Sürüyor
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Dikili Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan etkinlik programı tüm hızıyla devam ediyor.
DİKİLİ’DE 8 MART ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Dikili Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan etkinlik programı tüm hızıyla devam ediyor.
 
Ege'nin incisi Dikili, Dikili Belediyesi'nin hayata geçirdiği yatırımlarla son döneme damgasını vurmaya devam ediyor. Bugüne kadar Dikili kent tarihinin ilkleri olan çok sayıda projeyi gerçeğe döndürerek ilçeye hizmette altın çağını yaşatan Dikili Belediyesi, Kadın Dayanışma Merkezi'ni, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resmen hizmete açıyor.
 
KADINLARA KARANFİLLİ DAVET
Dikili Belediyesi, tarafından bu yıl geniş kapsamlı düzenlenen 8 Mart etkinliklerindeki coşku, Gazipaşa Mahallesi'nde 39/1 Sokak'ta yapımı tamamlanan Dikili Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’nin, 8 Mart'ta resmi açılışının yapılmasıyla doruklara çıkacak. Çandarlı’dan Bahçeliye’ye kadar kentin her noktasını ziyaret eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları, tüm mahallelerde karanfil dağıtarak, kadınları 8 Mart'ta gerçekleştirilecek açılış ve etkinliklere davet etti. 
 
KADINLARDAN MUSTAFA BAŞKAN’A TAM DESTEK
Etkinlikler kapsamında, 8 Mart Salı günü saat 12.00’da Dikili Atatürk Meydanı’ndan açılışı gerçekleştirilecek olan Gazipaşa Mahallesi’ndeki Kadın Dayanışma Merkezi’ne kadar kortej halinde “Sevgi Yürüyüşü” gerçekleştirecek kadınlar, gündelik yaşamlarının kolaylaşması, güçlenmeleri, güçlenerek eşit kenttaşlık ile yurttaşlık konumuna yaklaşabilmelerine katkı sunma hedefiyle aynı gün saat 12:30’da açılacak olan Dikili Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi'ninin açılış törenine katılarak Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a hem destek verecekler hem de yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür edecekler.
 
“DİKİLİ’DE ARTIK KADININ SESİ ÇOK GÜÇLÜ”
Gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler veren Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Aydan Evren, Dikili’de kadınlarının kendilerini çok özel hissedeceği bir 8 Mart’ı kutladıklarını ifade ederek, “Dikili Belediyesi olarak, Mustafa Başkanımız gösterdiği hedefte kentimizde yaşayan  kadınlarla dayanışmayı büyütmeyi, beraber aslında ne kadar güçlü olduğumuzu göstermek için çok önemli bir projeye hayata geçirdik. Artık kentimizde yaşayan kadınların, ev işlerinden arta kalan boş zamanlarını değerlendirebilecekleri ve  bünyesinde çok sayıda kurs atölyesi bulunan Dikili Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’miz var. Yine etkinlik kapsamında düzenlenecek tiyatro gösterileriyle, fuar çalışmaları ve gezilerimizle kadınlarımız arasındaki işbirliğini güçlendiriyoruz. Bu noktada artık kadının sesi de, rengi de Dikili’de daha güçlü diyebiliriz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, 8 Mart'ın tüm kadınlar için daha anlamlı, daha umutlu bir gün olması inancımızla kendilerini Gazipaşa Mahallesi’nde 8 Mart Salı günü saat 12:30’da Kadın Dayanışma Merkezi’mizin açılışına davet ediyorum" dedi. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894