• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İzmir 19 °C

Doktorum Yanımda...

Doktorum Yanımda...
ÜNLÜ DAMAR CERRAHI PROF. DR. MURAT AKSOY’UN İLK KİTABI: DOKTORUM YANIMDA

Prof. Dr. Murat Aksoy Siyah Kuğu Kitap’tan yayınlanan ilk kitabı Doktorum Yanımda ile yaşam kalitemizi azaltan zamane hastalıklarının nedenlerini anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda tüm bu hastalıklarla baş etmemizi sağlayacak reçeteler de veriyor. Tek yapmanız gereken bu sihirli reçetelerle hayatınıza dokunmak ve daha sağlıklı yaşamanın tadını çıkarmak!

DOKTORUM YANIMDA?’ya dair…
Einstein hayattayken zaman makinesini icat edip kendini 10 yıl sonrasına ışınlasaydı onun için ne değişirdi? Van Gogh’a kulak kestiren depresyon bize neler yaptırır? Mağara yaşantımızdan çıkıp obezite ve diyabetin ellerine nasıl teslim olduk? Ömrümüz uzadıkça daha mı çok hastalanıyoruz? Peki son yıllarda karşılaştığımız ve adını daha sık duymaya başladığımız hastalıklar neler, nedenleri ne ve onlardan korunmanın bir yolu var mı? 

İşte tüm bu soruların cevabı bu kitapta!

Hepimiz yaşam kalitemizi azaltan ve hatta bazen hayatı bize zindan eden zamane hastalıklarına yakalanma tehlikesiyle karşı karşıyayız. Alerjiler, Alzheimer, tiroid, kanser, kalp krizi, migren, internet bağımlılığı, estetik bağımlılığı, obezite, saç dökülmesi... Günümüzde tüm bu hastalıklar kaliteli bir hayat yaşamamızı engelliyor. Oysa bedenimizi tanıyarak ve sağlığımız için hayatımızda küçük değişiklikler yaparak bu hastalıklardan korunmak mümkün.
 
PROF. DR. MURAT AKSOY kimdir?
11.09.1970’te İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 1994’te mezun olarak tıp doktoru unvanı aldı. Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini İÜ İstanbul Tıp Fakültesi’nde 1999’da tamamladı.

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda 2000 yılında başasistan olarak çalışmaya başladı. 2004-2005 arasında damar cerrahisi konusunda bilgi ve becerisini arttırmak amacı ile bir yıl boyunca Henri Mondor Hastanesi Damar ve Endokrin Cerrahisi Servisi’nde, Fransa’da çalıştı. Yüksek Öğretim Kurumu tarafından düzenlenen sınavda başarılı olarak 2006’da doçent unvanı aldı. Bahçeşehir Üniversitesi kadrosuna 2013 yılında geçti ve aynı yıl Genel Cerrahi Profesörü oldu.
 
Dr. Aksoy 2011-2012 arasında Amerikan Hastanesi’nde çalışmıştır. Halen Liv Hospital Genel Cerrahi Bölümü’nde damar cerrahı olarak çalışmakta ve Genel Cerrahi Bölüm Başkanlığını yürütmektedir. 

Doktorum Yanımda, Murat Aksoy, 321 Sayfa, Siyah Kuğu, Sağlık

doktorum-yanimda-duz-kapak.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894