• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

En İyisi Gökmen ULU

En İyisi Gökmen ULU
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel olarak düzenlediği Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Teşvik Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu. Ege Televizyonu’ndaki başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Gökmen ULU rekor katılımın olduğ

EN İYİ HABER PROGRAMI SUNUCUSU: GÖKMEN ULU

BAŞARILARIYLA DİKİLİ"NİN GURURU OLDU

İzmir Gazeteciler Cemiyeti"nin geleneksel olarak düzenlediği Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Teşvik Yarışması"nın ödülleri sahiplerini buldu. Ege Televizyonu"ndaki başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Gökmen ULU rekor katılımın olduğu yarışmada "En iyi radyo-TV haber programı spikeri" olarak Dikilili hemşerilerine yeni bir gurur daha yaşattı.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti"nin düzenlediği "Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Teşvik Ödülleri" İzmir Balçova"daki Princess Hotel"deki görkemli törenle sahiplerini buldu. İzmir ve Ege Bölgesi basın yayın camiasını bir araya getiren geceye İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu"nun da aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı.


Ödülünü İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Akıncılar"ın elinden alan Gökmen ULU "Bağımsızlık mücadelemizde düşmana ilk kurşunu sıkan vatanperver gazeteci Hasan Tahsin adına düzenlenen bu yarışmayı önemli buluyorum. Ülkemizin kritik bir dönemden geçtiği şu günlerde ne yazık ki medya dünyasında Ali Kemal"ler de bolca mevcut. Ben ise bu şerefli mesleğin Hasan Tahsin"lerinden biriyim"" diye konuştu. Gökmen ULU bu anlamlı ödülü iki buçuk yaşındaki oğlu Ege Efe ULU"ya ithaf ettiğini söyledi. 
Geleneksel yarışmanın önemli ve anlamlı bir yeri olduğunu söyleyen İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Akıncılar, "Yarışma, cemiyetimiz üyesi gazetecilerin katıldığı 'Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması' ile cemiyetimize üye olmayan genç gazetecileri teşvik amaçlı 'Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Teşvik Yarışması' adı altında iki bölümde yapılmıştır. 2006 yılı eserlerinin değerlendirildiği yarışma 16 dalı kapsamaktadır. Yarışmaya katılım rekor düzeye ulaşmıştır. Yarışmaya 125 basın-yayın mensubu 164 eserle katılmıştır. Yarışmada 39 kişi dereceye girerek ödül almıştır" dedi. İzmir Valisi M. Cahit Kıraç da gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, geceye katılmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Geceye destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İzmir'de görev yapan gazetecilere başarılarının devamını diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894