• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Engel Tanımıyorlar

Engel Tanımıyorlar
Dikili Barış Demokrasi ve Emek Şenlikleri’nin kapanış gecesinde sahneye çıkan Dikili Engelliler Dayanışma Derneği Dans Topluluğu, sunduğu muhteşem gösteri ile yaşama sevincinin ve başarma azminin bedensel engel

YAŞAMA SEVİNCİ BEDENSEL ENGEL TANIMIYOR

DİKİLİ ŞENLİKLERİNDE ENGELLİLERİN DANS GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Dikili Barış Demokrasi ve Emek Şenlikleri"nin kapanış gecesinde sahneye çıkan Dikili Engelliler Dayanışma Derneği Dans Topluluğu, sunduğu muhteşem gösteri ile yaşama sevincinin ve başarma azminin bedensel engel tanımadığını tüm Dikilililere gösterdi.



Engellilerin sosyal sorunlarına duyarlı çalışmalarıyla onlara yaşamı kolaylaştıran Dikili Belediyesi"nin desteğiyle çalışmalarını sürdüren Engelliler Dans Topluluğu, Barış Demokrasi ve Emek Şenlikleri"nin son günü sundukları gösteriyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Atatürk Meydanı"nda toplanan binlerce Dikilili, Aysel Arabacıoğlu ve Mehtap Kazan"ın eğitmenliğinde engellilerin büyük emekler sonucunda hazırladığı dans ve müzik gösterisini büyük bir coşkuyla izlediler.

Dikili Engelli Dayanışma Derneği üyesi engelli gençler gecede sergiledikleri performans ile engel tanımadıklarını gösterdiler. “Dikili"de Dikili Bir Ağacınız Olsun Gecesi” temasıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında sahnelenen gösteriyi izleyen yaklaşık 2 bin kişi engelli dansçıları ayakta alkışladı. Gösteri sonunda engelli gençlere teşekkür belgesini veren Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, “Gençlerin gösterisini izlerken onların gözlerine yansıyan mutluluk beni de sevindirdi. Onların hayatın içinde yer almalarının sadece bu geceyle sınırlı kalmamasını sürekli olmasını sağlamalıyız” dedi. Özgüven, Dikili Engelliler Dayanışma Derneği"ni bugüne kadar Belediye"nin bir birimi olarak gördüklerini ve sonsuz destek verdiklerini belirterek, bu desteğin bundan sonra da süreceğini vurguladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894