• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 28 °C

Erener, Barış İçin Söyledi

Erener, Barış İçin Söyledi
Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sertab Erener, Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Demokrasi ve Emek Şenlikleri kapsamında verdiği muhteşem konserle, “Barış için” sevenleriyle buluştu. Dikili Şehir

SERTAB ERENER BU KEZ BARIŞ İÇİN SÖYLEDİ…

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sertab Erener, Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Demokrasi ve Emek Şenlikleri kapsamında verdiği muhteşem konserle, “Barış için” sevenleriyle buluştu. Dikili Şehir Stadyumu"nu dolduran binlerce müziksevere muhteşem bir gece yaşatan Erener, müzik kalitesini, farklı sahne performansını bir kez daha kanıtladı.

Eurovision başarısı ile uluslararası müzik dünyasında da önemli bir yer edinen Türk pop müziğinin divası, gecenin geç saatlerine kadar tükenmez bir enerjiyle sahnede kaldı. Türk popunun çıtası en yüksek seslerinden Erener, Türkiye'de benzeri olmayan müzik kariyerinde bu güne kadar 5 milyona yakın albüm sattı ve sayısız ödül aldı. Eşsiz sesi ve muhteşem sahne performansıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erener, 1992 yılında başladığı profesyonel müzik kariyerinde 15. yılını geride bırakıyor.

Opera'dan pop'a kadar bir çok müzik türünü kapsayan ses yeteneği ile Jose Carreras ve Ricky Martin gibi dünyaca ünlü sanatçılarla düet yapan Türkiye'nin en çok albüm satan bayan pop sanatçılarından biri olan Erener, Dikili Festivali kapsamında verdiği konserle dünyaya barış mesajları verdi.
Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven konser sonunda, 1984 yılından bu yana süren festival geleneklerinin bu yıl da coşkulu geçmesinin sevindirici olduğunu belirterek, Olof Palme Barış Anıtı"nın maketini Erener"e sundu. Geceye özel, şarkılarını jaz blues karışımıyla seslendiren ünlü popçu ise, sahneye barış için çıktığını vurgulayarak, “Barış toplumların geleceklerinde en önemli unsurdur. Toplumu oluşturan bireylerin öncelikle kendi içlerinde barışı sağlamaları gerekir. Ben bireyci bir insanım. Bence her insan özüne içine dönmeli öncelikle içindeki çatışmaları sona erdirmeli, sonrasında zaten barış gelecektir. Dikili Belediye"sini bu anlamda da tebrik etmek istiyorum. Hiç böyle bir belediye görmemiştim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894