• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 12 °C

G-Star Ayrıcalığı

G-Star Ayrıcalığı
Denim dünyasının sıra dışı markası G-Star Raw Denim, yüksek kaliteli ham denimde klasik terzi teknikleri kullanarak “Handcrafted” programını hayata geçirdi.

G-STAR ‘HANDCRAFTED’ PROGRAMI İLE EL YAPIMI DENİM GİYMENİN AYRICALIĞINI YAŞAYIN

Denim dünyasının sıra dışı markası G-Star Raw Denim, yüksek kaliteli ham denimde klasik terzi teknikleri kullanarak “Handcrafted” programını hayata geçirdi.

Türkiye’deki 2. sezonunda çok özel bir koleksiyon sunan G-Star “Handcrafted” programı, Londra’daki geleneksel lüks kıyafetler hazırlayan Savile Row’da yapılan takım elbiseler gibi üretiliyor. Geleneksel terzi teknikleri ile yaratılan jeanler, G-Star’ın sanatını ve yeteneğini kanıtlıyor. “Handcrafted” koleksiyonu gerçek bir terzinin el işçiliği sonucu, donanımlı görüntüsü ile eşsiz bir sanat eseri gibi ortaya çıkıyor. Elle yapılan 20 saatlik bir çalışma ile her parça numaralandırılıyor ve bütün el işlemeli parçaların G-Star stüdyolarında tasarlanmış ve yapılmış olduğu kanıtlanabilsin diye ürünün varış yeri bir seyir defterine kaydediliyor.

Jeanlerin makinelerde üretilen ilk pantolonlar arasında yer aldığı düşünüldüğünde “Handcrafted” programındaki ürünlerin benzersiz ve terzi elinden çıkmış olması, bu ürünleri yüksek kaliteli bir sanat eseri haline geri getiriyor.

Programa dahil olan ürünlerde gözle görünen ve görünmeyen bir çok detay bulunuyor ve bu detaylar denim tutkunları için mutlaka sahip olunması gereken bir parça haline geliyor. El yapımı çıtçıtlar ve perçinler, ağır mumlu tezgah dikişleri, lehimli ve giysinin bel kısmında koparılabilir düğmeler tipik detaylar arasında yer alıyor.

Ağır keten, poplin ve balıksırtı kumaşlardan üretilen bel kısmı; elle dikilmiş ilmiklerden oluşuyor. Keten bir iplikle elle kapatılan modellerin arka ceplerinde dikişler verev kesilmiş ağır bir poplin bant ile gizleniyor. Ayrıca ürünlerde her bölüm üzerinde parçanın adının, sayısının ve de işlendiği tarihin yazılı olduğu el yazısı bir damga yer alıyor.

G-Star “Handcrafted” programındaki özel ürünlere G-Star Kanyon, Bağdat Caddesi ve Ankara Filistin Caddesi mağazalarından ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894