• BIST 9981.92
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 22 °C

Gerçek Ayrıcalıkla Tanışın

Gerçek Ayrıcalıkla Tanışın
Alman Focus Dergisi tarafından dünyanın en iyi 11 otelinden biri olarak seçilen EV Otel, Bodrum’un en iddialı otellerinden biri olma özelliğini taşıyor. Türkbükü koyunun tamamını içine alan mükemmel manzarası, beyazın

EV OTEL’DE GERÇEK AYRICALIKLA TANIŞIN

Alman Focus Dergisi tarafından dünyanın en iyi 11 otelinden biri olarak seçilen EV Otel, Bodrum’un en iddialı otellerinden biri olma özelliğini taşıyor. Türkbükü koyunun tamamını içine alan mükemmel manzarası, beyazın sadeliği ve modern çizgilerin birleştiği bir tasarım harikası olan EV Otel, aynı zamanda Design Hotels’in Türkiye’deki 3 üyesinden biri.

Eğlencenin merkezi Türkbükü’nde, sakin ve huzurlu bir ortamda konforu doyasıya yaşatmak için tasarlanan EV Otel’de, konukların kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlayacak her detay mevcut. Göltürkbükü koyunun manzarasina hakim, geniş yaşam alanları, mutfak ve yatak odalarından meydana gelen geniş teraslı toplam 48 residence’tan oluşan EV Otel, hem doyumsuz deniz manzarası ile hem de otelin arkasında kurulu olan zeytinlik ve sahip olduğu harika gün batımı manzarası ile eşsiz bir tatil ortamı sunuyor.

Konforu ve doğanın tüm güzelliklerini buluşturarak, teknolojik kolaylıklarla birleştiren EV Otel, özel teras ve bahçeleri, güneşlenme alanları, gün batımına doğru rengi değişen özel aydınlatmalarla süslenmiş havuzları ile Türkbükü’ne ayrı bir anlam katıyor. EV Otel’in geniş yaşam alanları ve oturma grupları yanında rahatlıkla bütünleşen ve beyazın derinliği ile birleşen boydan boya aynalı duvarlar, metal çizgilerin sunduğu modern tasarım ile EV Otel, yaşamın keyfini özel bir konseptte yansıtıyor.

EV Otel’de her odaya özel olarak dizayn edilmiş ve içinde her tür malzemenin bulunduğu mutfaklar, özel ışıklandırmaların kullanıldığı yatak odaları, kaz tüyü yastıklar, banyolarda, salonlarda ve yatak odalarında bulunan LCD TV’ler, banyo keyfine keyif katmak için kullanılan son model jakuziler ise her türlü detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünün en güzel kanıtı.

EV Otel’de restoran ve yemek keyfi de ayrıcalıklı. Tamamen Ege tatlarından ve yerel malzemelerden oluşan menüsü ile Ege’ye has her türlü leziz yeşillikten oluşan mutfağı, sağlıklı bir yaşam için en özel alternatifleri sunuyor. Otelde sabahları odalarda özel olarak hazırlanan bol çeşitli nefis köy kahvaltısı büyük ilgi görüyor. Vadi ve koy manzarali Girit mutfağından oluşan içinde barı da bulunan restoranın özel havuzu da yemek keyfine anlam katıyor.

EV Otel’de gerçekleşen “özel nefes teknikleri” çalışması ile stresi unutacaksınız

EV Otel’de sağlıklı yaşam için her türlü olanak mevcut. Kişiye özel sauna ve masaj hizmetlerinin sunulduğu ve tamamen organik ürünlerin kullanıldığı Spa’nın yanında, 24 saat boyunca açık olan özel fitness center da bulunuyor. Bunun yanında ‘Zeytinyağı’ temasını kullanarak hazırlanan “Wellness Center” ise en çok ilgi gören hizmetler arasında .Doğal ürünlerle yapılan aroma terapiler, özel masajlar, jakuzi masajları, peeling, anti-aging gibi bir çok uygulama isteğe göre Wellness Center’da veya evlerdeki özel jakuzilerde tercih edilebiliyor.

Ayrıca EV Otel bu yıl farklı bir hizmete daha imza atarak, çeşitli nefes ve meditasyon calışmalarına ev sahipliği yapıyor. Nefes çalışmalarında dünyanın en büyük kuruluşu olan IBF’nin (International Breathwork Foundation) bu yıl Türkiye’de düzenlediği GIC nefes ve sevk konferansının ardından IBF’nin Türkiye Koordinatörü Ayça Tülüce ve dünyanın sayılı koçları yaz boyunca özel eğitimler ve seanslar sunacak.

Nefes calışmalarının yanı sıra niyet meditasyonu, 100 neşe nefesi, Kundalini nefesi, ses egzersizleri gibi birbirinden farklı ve eğlenceli konulardan oluşan çalışmaları da barındıran programlar, EV Otel’de konukların yaz boyunca kendilerini daha iyi ve huzurlu hissetmelerini sağlayacak. Katılımcılar, nefeslerinin açılması ve aktive olması ile birlikte dünyanın en etkili kişisel iyileştirme metodu ile tanışarak, stresle mücadele edebilen özel nefes yolculuğuna başlamış oluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894