• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Gümüş Yıla, Gümüş Armağan

Gümüş Yıla, Gümüş Armağan
Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü 1980 Dönemi mezunları, 25. gümüş yıllarını, okullarına bir sınıfı yenileyerek gümüş bir armağan verdi. Tüm teknik donanımlara sahip ve her şeyi ile yeniden yapılandırılmış sınıf, çeşitli illerden gelen 80 Dönem

Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü 1980 Dönemi mezunları, 25. gümüş yıllarını, okullarına bir sınıfı yenileyerek gümüş bir armağan verdi. Tüm teknik donanımlara sahip ve her şeyi ile yeniden yapılandırılmış sınıf, çeşitli illerden gelen 80 Dönemi mezunlarının kurdele kesmesiyle açıldı.

Açılışta konuşma yapan Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kerim Duran, sınıfın yenilenmesinde emeği geçen tüm mezunlara teşekkür ederek, "Okulumuz kurulduğu 1966 yılından beri ülkemize 3000 civarında mezun vermiştir. 25 yıl önce 1980 yılında verdiği mezunların vefalı davranışının mutluluğunu yaşamaktayız. 80 yılı mezunlarımızın bu davranışının diğer dönem mezunlarımıza da örnek olmasını diliyoruz" diye konuştu. Prof. Dr. Kerim Duran, "Çağdaş, gelişime açık, Atatürkçü, iletişimi güçlü mühendisler yetiştiren bölümümüz, 25 yıl önce 1980 yılında verdiği mezunlarının vefalı ve bizler için son derece önemli bir davranış sergilediler" dedi.

Maddi olarak en çok emeği geçen 1980 Dönemi mezunlarından Ercan Kaya sınıf yenileme işine tüm arkadaşlarıyla birlikte başladıklarını kaydederken, "80 yılı mezunları o zaman da gurur kaynağıydı şimdi de gurur kaynağı. Bu sınıf maddi anlamda değil de manevi anlamda çok değerli bir sınıf. Maddi, manevi katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Prof. Dr. Kerim Duran, katkılarından dolayı Ercan Kaya'ya bir plaket verdiği açılışta okulun yeni öğrencilerinden Fatih Teker de kısa bir konuşma yaptı. Teker, "Tekstil Mühendisliği Bölümü gerçekten mükemmel bir bölüm. Böyle bir armağanın bizlere verilmesi de ayrıca onur verici bir şey. Bize bu sınıfı kazandıran 80 Dönemi mezunlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894