• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

HSBC, Oranları Düşürdü

HSBC, Oranları Düşürdü
HSBC Bank A.Ş., bireysel kredi faiz oranlarını yeniden düzenledi. 25 Temmuz 2007 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yapılan yeni düzenleme kapsamında YTL Mortgage Kredisi ve Taşıt Kredisi faiz oranları düşürülürken, dövize endeksli Bireysel

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ


HSBC, BİREYSEL KREDİ FAİZ ORANLARINI DÜŞÜRDÜ

Yeni Vizyon / HSBC Bank A.Ş., bireysel kredi faiz oranlarını yeniden düzenledi. 25 Temmuz 2007 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yapılan yeni düzenleme kapsamında YTL Mortgage Kredisi ve Taşıt Kredisi faiz oranları düşürülürken, dövize endeksli Bireysel Krediler ve diğer YTL Bireysel Krediler faiz oranları sabit kaldı.
Yapılan yeni düzenleme kapsamında, YTL taşıt ve mortgage kredisi faiz oranları belirli vadelerde düşürüldü. Buna göre, YTL İndirimli Mortgage kredisi faiz oranları kademeli olarak %0.95’ e varan oranlara kadar gerilerken, taşıt kredisi faiz oranları da 13 - 18 ay arası vadelerde yüzde 1.65’ten, yüzde 1.59’a düştü. HSBC tarafından yapılan yeni düzenleme doğrultusunda dövize endeksli bireysel krediler ve diğer YTL bireysel krediler faiz oranları sabit kaldı.
Yeni düzenlemeler kapsamında, HSBC’nin piyasa koşulları ne olursa olsun her yıl sürekli azalan ve düşük geri ödeme tutarları ile tüketicilere, ihtiyaçlarına rahatlıkla sahip olma imkanı sağlayan YTL Azalan Faizli Krediler faiz oranlarında ise bir değişikliğe gidilmedi.
Bilgi için HSBC Bank A.Ş web sitesi www.hsbc.com.tr adresini ziyaret edebilir, HSBC Bank Telefon Bankacılığı 444 0 111’i arayabilir ve tüm HSBC Bank A.Ş. şubelerine başvurabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894