• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İzmir 16 °C

İnci Holding: “Türkiye’nin Gücüne İnanıyoruz”

İnci Holding: “Türkiye’nin Gücüne İnanıyoruz”
64 yıllık tarihinde hep Türkiye için üreten, Türk ekonomisi için değer yaratan İnci Holding, yatırım planlarında değişiklik olmadan uluslararası ortaklarıyla yola kararlı şekilde devam edeceğini bildirdi.

İNCİ HOLDİNG: “TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE İNANIYORUZ”

64 yıllık tarihinde hep Türkiye için üreten, Türk ekonomisi için değer yaratan İnci Holding, yatırım planlarında değişiklik olmadan uluslararası ortaklarıyla yola kararlı şekilde devam edeceğini bildirdi.

80’den fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin İlk 1000 İhracatçı listesinde üst sıralarda bulunan, iştiraklerinden İnci GS Yuasa’nın İnci Akü markasıyla Brand Finance’in en değerli markalar listesine 4 yıldır giren İnci Holding ‘Türkiye’nin geleceğine güven’ mesajı verdi.

Otomotiv yan sanayi başta olmak üzere 4 farklı sektörde, 9 şirketiyle faaliyet gösteren İnci Holding, hem üretime hem de yatırım planlarına hız kesmeden devam ediyor. İştiraklerinden İnci Akü’nün en son geçen yıl Japon devi GS Yuasa ile gerçekleştirdiği sektörde dikkat çeken iş ortaklığı, 200 milyon TL’lik yatırım planını içeriyor. İnci Holding, atık yönetiminde Avusturyalı Brantner, jantta Brezilyalı Maxion, lojistikte Japon Yusen ve aküde GS Yuasa ile büyüme kararından geri adım atmayacağını açıkladı.

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, “İnci Holding olarak, uzun yıllardır sürdürdüğümüz başarılı ortaklıklarla sürdürülebilir büyümeyi sağlıyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz yüzde 15 büyümeyle Türk ekonomisinin büyümesine de değer kattığımızın bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk ekonomisinin gücüne inancımız tam. Ülkemizin ciddi bir sınavdan geçtiği 15 Temmuz sonrasında hızlıca toparlanan ekonomik göstergeleri normal seyrine kavuşması için elimiz hep taşın altında. Biz de üzerimize düşeni yapıyor, güçlü ortaklarımızla birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyor, üretim azmimizle çalışarak hedeflerimize ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında dünyanın ilk 1000 şirketi arasında olma vizyonumuzu gerçekleştirmek için inançla ve kararlılıkla çalışıyoruz” dedi.

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894