• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Intel, Seçti

Intel, Seçti
Tüm dünyada bilgisayar ve internet kullanımının artırılarak, toplumlara katma değer yaratılması vizyonuyla yeni nesil teknolojiler geliştiren dünyanın en yenilikçi ve lider teknoloji şirketi Intel’in birlikte çalışacağı yeni halkla ilişkiler ajansı

INTEL, İLETİŞİM ORTAĞI OLARAK CAPİTOL HALKLA İLİŞKİLER’İ SEÇTİ

Tüm dünyada bilgisayar ve internet kullanımının artırılarak, toplumlara katma değer yaratılması vizyonuyla yeni nesil teknolojiler geliştiren dünyanın en yenilikçi ve lider teknoloji şirketi Intel’in birlikte çalışacağı yeni halkla ilişkiler ajansı belirlendi. Intel, yaklaşık 2 ay süren değerlendirmeler sonucunda, Türkiye’deki kurumsal iletişim faaliyetlerini, sektörün köklü ajanslarından Capitol Halkla İlişkiler ile yürütme kararı aldı.
Intel Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Gaye Kökten, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Ünite İletişim ile 7,5 yıl süren bir iş ortaklığımız oldu. Bu vesile ile bugün ülkemizde, Intel markasının ve Türkiye bilişim sektörüne olan katkısının bilinirliğinin artmasında büyük emeği olan Ünite İletişim’e teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımızı, bundan sonra yeni kurumsal iletişim ortağımız Capitol Halkla İlişkiler ile birlikte sürdüreceğiz.”
Dünyanın lider işlemci üreticisi Intel, tüm insanların bilgisayar, İnternet ve teknoloji ile hayatlarını zenginleştirerek, hayallerini gerçekleştirebilmelerini sağlamak için yenilikçi teknolojiler geliştiriyor. Intel, aynı zamanda sürekli gelişim hedefiyle faaliyet gösterdiği ülkelere uygun eğitim içeriklerinin hazırlanması ve uygulanmasını sağlayarak, eğitime destek veriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894