• BIST 10005.15
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

IPSOS KMG Birleşti

IPSOS KMG Birleşti
Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketi KMG Araştırma, dünyanın en büyük araştırma kuruluşlarından birisi olan Ipsos ile Mayıs 2007 başlayan birleşme sürecini tamamladı. Ipsos Grup, Ipsos Asi gibi reklam testlerinde, Ipsos

BİRLEŞME TAMAMLANDI, KMG ARAŞTIRMA YOLA ‘IPSOS KMG’ OLARAK DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketi KMG Araştırma, dünyanın en büyük araştırma kuruluşlarından birisi olan Ipsos ile Mayıs 2007 başlayan birleşme sürecini tamamladı. Ipsos Grup, Ipsos Asi gibi reklam testlerinde, Ipsos Insight gibi pazarlama araştırmalarında, Ipsos Novaction gibi geleceği tahmin çalışmalarında ve Ipsos Mori gibi siyasi ve sosyal araştırmalarda liderleşmiş şirketleri bünyesinde barındıran, araştırmacıların yönettiği tek global şirket.

Ipsos’un, KMG Araştırma’nın yüzde 51 hissesini satın almasıyla başlayan değişim sonrasında şirket bundan sonra yola Ipsos KMG olarak yeni logosuyla devam edecek. Ipsos KMG, yeni kurumsal kimliğiyle birlikte sunacağı üstün ürünlerle araştırmayı da yeni bir seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Ipsos KMG dünyanın en büyük reklam verenlerinin kullandığı reklam ölçüm modellerini, kurumsal itibar yönetim sistemlerini, kârlı müşteri yaratma ve yönetme sistemlerini, çalışan tatminini iş etkinliği çerçevesinde inceleyen araştırmalarını Türkiye’de de yapmaya hazırlanıyor. Halen birçok Ipsos KMG çalışanı değişik ülkelerde Ipsos’un gelişkin araştırma modellerini öğrenmek üzere eğitim görüyor. Ipsos’a ait dünyanın en ünlü siyasi araştırma modellerinin yakında Türkiye’de de uygulanması planlanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894