• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 20 °C

İsrail Aliağa'da Protesto Edildi

İsrail Aliağa'da Protesto Edildi
Aliağa'da İsrail'in Gazze'de masum insanlar, ibadethaneler ve hastanelere yönelik saldırıları protesto edildi.

Aliağa'da İsrail'in Gazze'de masum insanlar, ibadethaneler ve hastanelere yönelik saldırıları protesto edildi. Cuma namazı sonrası Köklü değişim dergisi Aliağa temsilcileri ve vatandaşlar yaşananlara basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Demokrasi Meydanı'nda yapılan basın açıklamasını yapan Köklü Değişim Dergisi Aliağa temsilcisi Taha Yılmaz artık maskelerin düştüğünü, hakikatin gün yüzüne çıktığını belirterek şunları söyledi: "Artık maskeler düştü ve hakikat gün gibi ortaya çıktı. 75 yıldır kınama mesajları ile Birleşmiş Milletleri göreve çağırmak ile İslam işbirliği teşkilatı toplantıları ile sadece ve sadece işgalin meşrulaştığı ve Yahudi varlığının güç ve cesaret kazandığı görüldü. Artık Yahudi Varlığına karşı tek çözüm orduların hareket etmesidir. Dünyanın dört bir tarafında ve Türkiye'nin tüm şehirlerinde Ordular Aksa'ya, Mehmetçik Kudüs'e feryatları yankılandı. Evet artık cılız kınama mesajlarını kimse ciddiye almıyor. Bu açıklamalar yüreğimizdeki ateşi soğutmuyor. Görüyorsunuz hristiyan dünyasından bile bu katliamları kınayanlar oldu. Bir yaratıcıya inanmayan sosyalistler bile kınadı. Hatta bir kısım Yahudiler bile kınadı" dedi.

"Ey iman edenler. Size ne oldu ki: Allah yolunda seferber olup topluca cihada çıkınız" ayetini hatırlatan Yılmaz: "İşte işgalci Yahudi varlığına karşı yapılması gereken şey budur. Zira onlar sadece bundan anlarlar. Aziz Müslümanlar. Tek hakikat ordulara karşı ordularla karşılık vermektir. İslam ümmeti adına Mescidi Aksa'nın koruyuculuğunu yapanların imdadına koşmaktır. Artık Müslümanların tek talebi budur" dedi. Basın açıklamasının ardından yapılan toplu duanın ardından topluluk dağıldı.

aliaga-koklu-degisim-filistin-01.jpgaliaga-koklu-degisim-filistin-06.jpgaliaga-koklu-degisim-filistin-04.jpgaliaga-koklu-degisim-filistin-07.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894