• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 26 °C

İzmir’de “Zafer” coşkusu

İzmir’de “Zafer” coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çok gururluyuz. 101 sene önce o koşullarda o büyük zafer kazanıldıysa bizim aşamayacağımız bir engel yoktur. Yoksulluğu da yoksunluğu da hepsini aşacağız. Ve ço

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çok gururluyuz. 101 sene önce o koşullarda o büyük zafer kazanıldıysa bizim aşamayacağımız bir engel yoktur. Yoksulluğu da yoksunluğu da hepsini aşacağız. Ve çok daha güzel bir memlekette hep beraber yaşayacağız” dedi.

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda çelek sunma töreniyle başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlayan Büyük Taarruz’un başarıya ulaştığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yılında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Valisi Süleyman Elban, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Kemal Yeni Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. İstiklal Marşı, saygı duruşu ve çelenk sunumunun ardından İzmir Valiliği’nde düzenlenen törende Başkan Soyer, Vali Elban ve Garnizon Komutanı Yeni tebrikleri kabul etti.

Geçit töreni
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen geçit töreniyle devam etti. Törende İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, oda, birlik ve sivil toplum kuruluşu başkanları, rektörler ve İzmirliler yer aldı. Törende protokol, ilk olarak tören birliklerini selamlayıp İzmirlilerin bayramını kutladı. Kara, hava ve deniz birliklerinin resmi geçidine yurttaşlar marşlarla eşlik etti.

“Yoksulluğu da yoksunluğu da hepsini aşacağız”
Törenin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çok gururluyuz. Hiç kimse enseyi karartmasın. 101 sene önce o koşullarda o büyük zafer kazanıldıysa bizim aşamayacağımız bir engel yoktur. Mutlaka aşacağız. Yoksulluğu da yoksunluğu da hepsini aşacağız. Ve çok daha güzel bir memlekette hep beraber yaşayacağız. Hepsini şükranla, rahmetle anıyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894