• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

İzmirli İş Kadınlarına Vali Desteği

İzmirli İş Kadınlarına Vali Desteği
İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Üyeleri İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

İZMİRLİ İŞ KADINLARINA VALİ DESTEĞİ

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Üyeleri İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.  Kadın girişimcilerin desteklenmesine yönelik projeleri hakkında bilgi veren Üyelere, Vali Ayyıldız da destek sözü verdi.

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, İzmir Valiliği’ne kısa bir süre önce atanan Erol Ayyıldız’a yeni görevinde başarılar dileyerek; Dernek’in kuruluşu, amaçları ve üyeleri hakkında bilgiler aktardı. Serter, iş dünyasındaki kadın girişimci sayısını artırmayı hedeflediklerini belirterek,  kadının güçlenmesine yönelik projelerin ayrıntılarını Vali Ayyıldız ile paylaştı.

İZİKAD olarak finans konusunda sıkıntı yaşayan kadın girişimcilere yönelik projeler geliştirdiklerini dile getiren Serter ayrıca, girişimci kadınlara fon sağlamak üzere     düzenledikleri KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin beşincisini Eylül ayı içinde İş-Kur, KOSGEB ve İZİKAD işbirliğiyle yeniden açacaklarını belirtti.

VALİ’DEN DESTEK SÖZÜ ALDILAR

İZİKAD Başkanı Serter, Erol Ayyıldız’a hedefledikleri projeler hakkında da bilgi vererek, “İzmir’de belirlenecek pilot bölgelerde kadınlara yönelik ‘paramı yönetiyorum’, ‘finansal okur-yazarlık’ gibi projelerimiz var. Aralık ayında düzenlenecek ‘İş’te Kadın’ temalı Türkiye çapındaki fotoğraf yarışması için Valiliğimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

Vali Ayyıldız ise İZİKAD’ın faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür projeler üreten dernekleri destekliyoruz ve İZİKAD’ın yaptığı nitelikli projelere destek olmaktan büyük mutluluk duyarız” diye konuştu./Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894