• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Jason, Perakende Günleri

Jason, Perakende Günleri
Yirmi yılı aşkın bir süredir aralarında pek çok perakende şirketinin de yer aldığı firmalara rekabette öne çıkma konusunda danışmanlık hizmeti veren, her kitabı “En Çok

'HIZLI YAVAŞI YER' YAKLAŞIMININ YARATICISI JASON JENNİNGS PERAKENDE GÜNLERİ’NDE

Yirmi yılı aşkın bir süredir aralarında pek çok perakende şirketinin de yer aldığı firmalara rekabette öne çıkma konusunda danışmanlık hizmeti veren, her kitabı “En Çok Satanlar Listesi”ne giren Jason Jennings iş dünyasındaki değişimleri, iş stratejilerindeki son gelişmeleri Perakende Günleri’07 katılımcıları ile paylaşacak.
Türkiye’nin en büyük konferansı olan ve perakende sektörünün nabzını tutan Perakende Günleri’nin 7’incisi, bu yıl efsane futbolcu Pele’nin katılımı ile 21-22 Kasım 2007 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda iş dünyasının üst düzey yöneticilerinin katılımı ile düzenlenecek.
Hız, verimlilik ve kârlılık yolunda bilinenlerin dışındaki çözümler
Dünya ve Türkiye’de özellikle “Büyük Küçüğü Değil, Hızlı Yavaşı Yer” yaklaşımı ile ses getiren, aynı isimli kitabı ile “Yılın En İyi İş Kitabı” ödülünü alan Jason Jennings büyüklükleri ne olursa olsun firmaların yerel ve dünya pazarlarında gelişmek için neler yapmaları gerektiği ve bilinenlerin dışındaki çözümlerin neler olduğu konuları üzerinde duracak. IKEA, The Warehouse, H&M, Johnson&Johnson, Syntel, Verizon gibi dünyaca ünlü firmaları rekabette öne çıkan şirketler içinde gösteren Jennings; en hızlı, en verimli ve sürekli büyüyebilen şirketlerin ortak özelliklerini anlatacak.
40 bin şirket üzerinde yaptığı araştırma ile SAS Institute, Sonic Drive-In, PETCO ve O’Reilly Automative şirketlerinin de aralarında bulunduğu “En Verimli 10 Şirket”i tanımlayan ve bu şirketlerin başarılarının sonuçlarını ortaya koyan kitabı “Think Big Act Small - Büyük Düşün Küçük Hareket Et” ile Jennings iş dünyasında geniş yankı uyandırdı. “Less Is More - Az Olan Daha Fazladır” kitabı ile de büyük ses getiren Jason Jennings Perakende Günleri katılımcılarına yepyeni bakış açıları sunacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894