• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 14 °C

Kendileri Küçük Mutlulukları Büyük

Kendileri Küçük Mutlulukları Büyük
Yaşamın her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler üretmeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi

Yaşamın her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler üretmeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Hoş geldin Bebek’ projesi ile çiçeği burnunda anne ve babaların mutluluğuna ortak oluyor. Proje kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan, Kadriye-Fatih Ay, Nuray-Osman Karaman ve Sibel-Erkan Atıcı çiftlerini ziyaret ederek, yeni doğan bebeklerine sağlıklı ömürler diledi.  

Gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetleriyle belediyeciliğin sadece alt ve üst  yapı hizmetlerinden ibaret olmadığını gözler önüne seren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Hoş geldin Bebek’ projesi ile bebek mutluluğu yaşayan aileleri yalnız bırakmıyor. Bilinçli anneler ve sağlıklı bebeklerin yetiştirilmesi hedefiyle başlatılan projede Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı ebe Gülşah Filiz, bebek mutluluğu yaşayan aileleri ziyaret ederek, bebeklerin rutin kontrolleri gerçekleştiriyor. Başarıyla yürütülen projede ebe Gülşah Filiz’in, Kadriye-Fatih Ay, Nuray-Osman Karaman ve Sibel-Erkan Atıcı çiftlerine gerçekleştirdiği ziyarete Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan da eşlik etti. Ebe Gülşah Filiz, bebeklerin sağlık durumlarını inceledi, anneleri bebekler konusunda bilgilendirdi.  Bebeklerle yakından ilgilenen Çalışkan ise ailelere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, bebeklere sağlıklı ömürler diledi.

‘VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Vatandaşların sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olduklarını belirten Çalışkan,  “Bu mutlu günlerinde anne ve babaların mutluluğuna ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik. Yaşamın her evresinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz” dedi. Aileler bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadığı için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894